Gulv

Skal du legge nytt gulv? Det finnes mange typer gulv og kvaliteter i markedet. Hvilket gulv passer best til ditt behov?

Start med å se på hvilke krav din familiesituasjon stiller til gulvet. Hvor gulvet skal legges har stor betydning for krav til kvalitet og slitestyrke. Er det et gulv for gangen, stuen, soverommet eller kjøkkenet?

På et kjøkken er det naturligvis en del søling og kopper og fat som går i gulvet, så kjøkkengulvet må med andre tåle mye. Her kan for eksempel et vinylgulv være et godt alternativ. Det er også viktig at gulvet i gangen er slitesterkt og enkelt å rengjøre. Her er det ofte både vannsøl og grus som bidrar til slitasje. Et vinylgulv eller et laminatgulv er gode alternativer.

Når det gjelder stuen, er gulvet ikke bare et funksjonelt element, men også en estetisk viktig del av rommet. Det må kunne tåle daglig slitasje samtidig som det gir et vakkert og representativt preg når du har gjester. Her er parkett, herdet tregulv og heltregulv ideelle valg, da de kombinerer både holdbarhet og estetikk.

Vi tilbyr et bredt utvalg av forskjellige gulvtyper og hjelper deg gjerne med å finne det perfekte gulvet for ditt hjem. Enten du trenger råd om slitestyrke, rengjøring eller estetikk, er våre gulveksperter her for å veilede deg gjennom prosessen og sikre at du får et gulv som passer perfekt til dine behov. Utforsk vårt utvalg og la oss sammen finne det ideelle gulvet for å løfte hjemmet ditt til nye estetiske høyder.

Les mer om de ulike gulvtypene og se utvalget

Les våre tips & råd artikler

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert