Vinylgulv

Hovedbilde: Vinylgulv ELVEEIK 1-stav

Ved første øyekast vil du legge merke til de autentiske strukturene og naturlige designet med naturtro detaljer. Vinylgulv føles myke og varme, er behagelig å gå på og har akustiske egenskaper.

Vinylgulv er laget for å tåle mange års bruk. Vi har et stort utvalg vinylgulv i en rekke utførelser.

Pergo

Vinyl Pergo vinylgulv kommer i tre ulike varianter, for legging på ulike typer undergulv. Hvis du lurer på hvilket gulv du skal velge er det en god idé å spørre oss om råd. Med PerfectFold™ V klikksystem får du både vertikal og horisontal låsing. Den doble låsingen gir Pergo-gulvet en unik stabilitet, og takket være dette klikksystemet er det både raskt og enkelt å legge. Pergo sine vinylgulv er frie for skadelige ftalater. Garanti: 25 år.

Gerflor

Vinyl på rull med tekstil bakside. Et eksklusivt vinylgulv som er utrolig mykt og godt å gå og leke på. Kan brukes på mange forskjellige underlag. En problemløser for ujevnt underlag. Produktet er laget av resirkulerte materialer og er med det et miljøvennlig alternativ. Lett å legge og kan legges løst. Godt egnet til alle tørrom i huset. Garanti: 15 år.

Trenger du inspirasjon til oppussingen? Gausdal Landhandleri hjelper deg med inspirasjon til ditt oppussingsprosjekt.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert