Heltregulv

Hovedbilde: Heltregulv Furu NATUR ARCTIC fra Moelven

Heltregulv føles naturlig lunt og varmt å gå på. Utvalget er stort og du kan velge et heltregulv i furu, gran, eik eller ask.

Gulvet har en stor rolle i folks hjem og blir ofte beskrevet som rommets sjel. Hvilket gulv du velger har mye å si for hvordan rommet oppfattes. Velger du et gulv i tre får du, på grunn av treets iboende egenskaper, et gulv som føles naturlig lunt og varmt å gå på. Når du bygger og innreder med tre, får du en rekke helsefordeler med på kjøpet. Tre er et fornybart og levende materiale som kan påvirke både det fysiske innemiljøet, og hvordan vi opplever det.

Tregulv er naturprodukter og inneholder ingen skadelige midler. Tre er også bakteriehemmende og allerginøytrale – noe som er fantastisk for innendørsklimaet!

Heltregulv i furu

Med et heltregulv i furu bringer du naturen inn i rommet og reduserer samtidig risikoen for allergiplager. Heltregulv er klassisk og holdbart med høy kvalitet, og passer like godt hjemme som på hytta.

Heltregulv i eik

Heltregulv i eik er noe av det mest eksklusive og holdbare gulvet som finnes. Med et eikegulv fra Moelven får du et gulv av ypperste kvalitet som gir en unik atmosfære.

Trenger du inspirasjon til oppussingen? Gausdal Landhandleri hjelper deg med inspirasjon til ditt oppussingsprosjekt.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert