Gulvvarme

Pergo Quickheat er den smarte, enkle måten å skaffe seg gulvvarme. Glem støping og mas – du trenger ikke tenke på elektriker engang. Det er bare å rulle ut Quickheat-mattene, som har innebygde varmekabler, og klikke dem sammen. Installer termostaten og sikkerhetsboksen på veggen, og koble den til. Så enkelt er det faktisk.

Pergo Quickheat gir ikke bare varme, men er behagelig å gå på også. Dermed trenger du ikke andre underlag. Supplerer du boligens primære varmesystem med Pergo Quickheat, kan du vanligvis senke temperaturen 2–3 grader sammenlignet med bruk av varmeovner. Tidsuret, som er inkludert i systemet, kan angis for 5 + 2 dager.

1. Rask, komfortabel varme

Pergo Quickheat består av to lag med skum, pluss et midtre lag med varmekabler og en reflekterende overflate med aluminiumsfolie. Takket være isolasjonen og det varmereflekterende laget i bunnen av matten, rettes all varmen oppover slik at romtemperaturen reguleres raskt.

2. Innebygd sikkerhetsfunksjon

Pergo Quickheat har en innebygd elektrisk sikkerhetsfunksjon som automatisk kutter strømmen hvis det skulle oppstå en feil. Systemet er selvsagt sertifisert for gjør-det-selv-installasjon, og oppfyller internasjonale standarder for utskiftbare gulv.

3. Trådløs termostat i hvert rom

Med Pergo Quickheat er det lett å finjustere temperaturen i hvert rom. Så snart du har rullet ut mattene, kobler du rett og slett til sikkerhetsboksen og setter den trådløse termostaten på ønsket temperatur.

Det fleksible tidsuret lar deg ha separate innstillinger for gulvvarme på ukedager og helgedager. Fire individuelle tidssoner lar deg dele inn døgnet (morgen, dag, kveld og natt), og du kan angi en bestemt temperatur for hver tidssone.

Trenger du inspirasjon til oppussingen? Gausdal Landhandleri hjelper deg med inspirasjon til ditt oppussingsprosjekt.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert