Konkurranseregler for digitale konkurranser

Ved å delta i konkurransen godtar du og gir en erkjennelse av at konkurransen på ingen måte er sponset, godkjent, administrert av eller tilknyttet Facebook, Snapchat, Instagram, YouTube, TikTok e.l.

1. Konkurranseperiode

Kampanjen pågår i en tidsbegrenset periode. Se øverst på siden for aktuelle konkurranser.

Slik deltar du i konkurransen/kampanjen:

Konkurransemekanisme/hvem kan delta.

Ditt konkurransebidrag er med i konkurransen fra den dagen det sendes inn til vinner er kåret og konkurransen er avsluttet.

Du må konkurrere i ditt egen navn. For å vinne må du være 18 år og bosatt i det området som gjelder for den aktuelle kampanjen.

2. Premier

Vinneren av konkurransen vil få en premie levert av Gausdal Landhandleri. Se øverst på siden for aktuelle konkurranser.

3. Ansvar og håndtering av konkurransebidrag

Ansvarlig for konkurransen er: Gausdal Landhandleri AS (org.nr 933 735 842), Gausdalsvegen 6, 2624 Lillehammer.

Premien kan ikke løses inn mot kontanter, byttes inn mot andre produkter eller overlates til noen andre. Premien er personlig og eventuell gevinstskatt betales av vinneren. Det er bare mulig å vinne en gang per husholdning.

Hvordan velges vinner:

En jury bestående av representanter fra Gausdal Landhandleri AS kårer vinneren blant de innsendte bidragene som oppfyller konkurransereglene. Juryens beslutning kan ikke overklages og juryen behøver ikke motivere sin beslutning.

Gausdal Landhandleri AS er ikke ansvarlig for innsendte konkurransebidrag. Det er deltageren som er ansvarlig for at samtlige kontaktopplysninger er riktig. Deltagelsen må ikke være ærekrenkende, rasistisk eller på annen måte støtende. Gausdal Landhandleri AS forbeholder seg retten til å fjerne bidrag som strider imot disse regler og/eller kan oppfattes som støtende, samt redigere begrunnelsen.

Konkurransen er ikke åpen for ansatte hos Gausdal Landhandleri AS eller hos foretak som er involvert i konkurransen direkte eller indirekte, herunder, men ikke begrenset til markedsføringsbyrå eller leverandører. Gausdal Landhandleri AS forbeholder seg retten til å ikke utstede noen premie [og velge en annen vinner] om Gausdal Landhandleri AS får kjennskap til eller med andre grunner anser at en vinner ikke er kvalifisert for å delta i konkurransen.

Gausdal Landhandleri AS tar ikke ansvar for konsekvensene av at konkurransebidrag er forsvunnet, skadet, sendt feil eller levert for sent til Gausdal Landhandleri AS. Gausdal Landhandleri AS tar heller ikke ansvar for eventuelle tekniske problemer eller problem som kan påvirke innmelding/innlevering eller sluttresultatet for denne konkurransen.

I tilfelle tvist over regler, oppførsel, resultat og andre ærend i relasjon til konkurransen kommer Gausdal Landhandleri AS sin beslutning til å være endelig, og det vil ikke bli startet noe korrespondanse eller diskusjon.

Ved mistanke om juks har Gausdal Landhandleri AS retten til å diskvalifisere bidrag. Gausdal Landhandleri ASs beslutning kan ikke overklages.

Vinnerne kommer til å kontaktes via telefon eller e-post. Om ikke vinneren kan nås innen 7 dager eier Gausdal Landhandleri AS retten til å utse en ny vinner i konkurransen.

Ved å sende inn ditt bidrag i konkurransen overlater du opphavsretten gjeldende bidraget til Gausdal Landhandleri AS. Det innebærer at dine rettigheter til bidraget opphører og at Gausdal Landhandleri AS får anvende bidraget på valgfritt sett men bare innenfor Gausdal Landhandleri AS sin normale virksomhet og i tråd med norsk lov og skikk.

Gjennom å delta i konkurransen garanterer du at du oppfyller konkurransevilkårene. Gausdal Landhandleri AS forbeholder seg retten til å diskvalifisere bidrag som ikke oppfyller konkurransevilkårene. Konkurranser på Sosiale medier som. F.eks Facebook er IKKE et samarbeid mellom Gausdal Landhandleri AS og plattformen. Det er Gausdal Landhandleri AS som er ansvarlig for konkurransen og benytter kun det aktuelle sosiale mediet som en plattform for å gjennomføre konkurransen.

4. Håndtering av personopplysninger

Ved å godkjenne konkurransevilkårene samtykker du til følgende behandling av personopplysninger.

Gjennom å akseptere konkurransevilkårene godkjenner du at de opplysninger du sender inn i forbindelse med bidrag behandles for å kunne administrere konkurransen. I forbindelse med publisering av vinnere kommer personopplysninger som navn, etternavn og evt sted publiseres på vår Facebook side eller annet sosialt medie. Gausdal Landhandleri AS behøver for- og etternavn, adresse, telefonnummer og e-postadresse for de som vinner.

Når konkurransen er avsluttet og Gausdal Landhandleri AS ikke lenger behøver personopplysningene for å administrere konkurransen vil Gausdal Landhandleri AS slette alt materiell som inneholder personopplysninger.

For spørsmål som gjelder kampanjen, håndtering av personopplysninger eller endring av feilaktige opplysninger er du velkommen til å ta kontakt på e-postadresse post@gaus.no Mer om vår bruk av personvern og informasjonskapsler www.gaus.no/personvernerklering

Du eier rett til å begjære tilgang, endring eller sletting av personopplysninger og begrensning av det samme.

Du har rett til å klage til Datatilsynet vedrørende Gausdal Landhandleri AS sin behandling av dine personopplysninger. Det gjøres til Datatilsynet, Postboks 8177 Dep., 0034 Oslo, tlf: 22 39 69 00, e-post: postkasse@datatilsynet.no

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert