Mur / støttemur

Utnytt den plassen du har, bygg opp mur som gir deg le eller lun solvegg. Bygg opp din helt egen oase i hagen med støttemur, som gir deg best utnyttelse av plassen. Du kan dele opp hagen og skape ulike miljøer med nivåforskjeller.

Vertica støttemur

Vertica® mur er en stilren støttemur med store rektangulære blokker. Muren har en bruddfront med et naturlig uttrykk.

Asak Vertica støttemur har store rektangulære blokker og kommer med en bruddfront som sammen gir muren et stilrent og naturlig uttrykk. Monteringen er rask og enkel, støttemuren skal kun tørrstables. Mulighetene er endeløse for å lage små og stor mur, med eller uten hjørner og buer.

Asak

Ministøttemur

Asak Ministøttemur - enkelt og raskt å montere! Asak Ministøttemur Grå kommer i betongens naturlige farge og passer inn i de fleste uterom.

Asak Ministøttemur er spesielt utviklet med tanke på stabilitet, enkel og rask montering og et stilrent utseende. Her følger det med et bredt sortiment, slik at du får alt du trenger av støttemursblokker for et vellykket resultat.

Asak

Modul hagemur

Asak MODUL er et murkonsept for bygging av hagemur, levegg, utekjøkking, benker, bord, blomsterbed og mye mer

Designet er enkelt og sofistikert med lange smale blokker som gir et stramt utseende, preget av lange linjer og tydelige kanter. Muren består av kun to delprodukter - normalstein og toppstein. Med disse to som utgangspunkt kan man du bygge komplette uterom med lekkert utekjøkken, bord, benker og mye mer. Muren leveres i to gråtoner som kan benyttes hver for seg eller i kombinasjon. 

Det geniale med MODUL er de ferdige tilbehørsproduktene med beslag som festes rett på muren  - enklere blir det ikke!

Systemet gjør det også enkelt å montere in-lite utebelysning

Asak

Bilde: Modul mur grå

Asak

Bilde: Modul mur koksgrå

Herregård hagemur

Herregård mur er svært fleksibel og dekorativ. Formatet er anvendelig og det rustikke uttrykket gjør den egnet som kantstein så vel som til å lage små murer, trapper, blomsterbed, utegrill osv. Bare fantasien setter grenser!

Herregård mur er byggeklosser for voksne!

Fås i fargene gråmix, brunmix og rødmix.

Dette allsidige produktet har mange bruksområder; kantstein, hagemurer (opp til 80cm), blomsterbed, utekjøkken, utegrill eller hagebenk - bare for å nevne noe.

Herregård mur har også en egen buestein som gir muligheter for ytterligere kreative påfunn som gjør det mulig å lage buede murer i sirkler, og en halvstein som gjør det mulig å lage mønster i muren.

Helle Herregård kan også benyttes som topphelle på Herregård mur.

Asak

Bilde: Mur Herregård gråmix

Trapp

Trapp tar deg med fra et sted til et annet, og binder uterommet ditt sammen. Ikke gjør det vanskeligere å lage en trapp, enn det er, og velg noe evigvarende. 

Asak

Asak trappeelement

Asak trappeelement gjør det enkelt å bygge en trapp, og du kan velge hvilket uttrykk som passer best for deg. Gjør det gjerne dekorativt med elvestein.

En mur kan både være dekorativ og praktisk. Med et trappeelement blir det enkelt å bygge en trapp!

Trenger du inspirasjon til uterommet? Gausdal Landhandleri hjelper deg med tips og inspirasjon til din uteplass.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert