Kantstein

Kantstein kan brukes for å gi en perfekt avslutning på heller og belegningsstein, eller til enkle trappeløsninger.

Kantstein Relieff har strukturoverflate på den ene siden og en glatt overflate på den andre siden. Kantsteinen har en bruddflate som du kan velge å la bli toppen på kanten, eller – ved å sette den ned, få en slett topp på kanten. Asak Relieff Kantstein er utformet slik at den danner en perfekt avslutning på et dekke av Relieff belegningsstein, uansett hvilke av formatene du velger. Valgmulighetene gjør at Relieff kantstein også kan benyttes sammen annen belegningsstein og heller. 

Snap Edge benyttes for å sikre at belegningsstein og heller holdes på plass, og gir en stabil avslutning mot tilstøtende områder som for eksempel gress og singel. Kantavslutningen er fleksibel og kan brukes til rette kanter samt innvendige og utvendige kurver. Den har en skjøteløsning som gir stabile og sammenhengende kantlengder.

Noen utvalgte produkter

Trenger du inspirasjon til uterommet? Gausdal Landhandleri hjelper deg med tips og inspirasjon til din uteplass.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert