Farger til uterommet fra Asak Miljøstein og KOI fargestudio

Farger skaper trivsel, farger gir særpreg, farger gir energi og farger gir motivasjon.

Farger har preget interiør det siste året. Nå flytter fargene ut til ditt uterom. Med nye Helle Nougat og Vertica Natur kan du skape et varig, lunt og hyggelig uterom hjemme hos deg.

Vertica Natur#2 Vertica Natur

Vertica Natur har innslag av varme jordfarger som står godt sammen med de øvrige fargene i ASAK + KOI sitt fargekonsept. Fargen er også fin alene, sammen med gråtoner og til en rekke andre fasadefarger. De store rektangulære blokkene med bruddfront gir støttemuren et rolig og lunt uttrykk.

Vertica Natur + Helle Nougat Fra venstre: Vertica Natur | Helle Nougat

Helle Nougat er en helle med en varm brun farge, beregnet for hage og terrasse. Hellen har en matt overflate og med et naturlig og elegant uttrykk som skaper lun hygge på terrassen. Fargen står også godt til grå og hvite fasader, men også til en rekke andre farger. Dette er en enkel farge og jobbe inn i fargepaletten til huset ditt.

Les mer om mur fra Asak

Få flere gode tips og råd til små og store prosjekter!

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert