Heller

Heller

Heller er et godt valg for uteplassen, enten det er på bakken eller for balkong og terrasse. Heller er enkle å legge og når du først har fått gjort jobben er det bare å nyte livet.

Hvilket uttrykk ønsker du deg?

Hellesortimentet til Asak gir stor valgfrihet, slik at du lett skal finne en stil som kler både huset og hagen din. Hellene kommer i ulike farger og formater, som gir mange mønstermuligheter, og du kan variere akkurat slik du vil, enten det er mellom farger eller formater, eller kanskje begge deler. Heller gir et moderne og stramt norsk utegulv, og de passer perfekt til balkong og terrasse.

Hellene fra Asak har en kvalitet som gir et varig utegulv. Hellene er svært enkelt å legge med helleklosser, eller drensduk på fast underlag. Asak Miljøstein sine heller er fargestabile, de er tykkelsesjustert og har slipte overflater. Hellene er ferdigbehandlet, og trenger derfor svært lite vedlikehold.

Lyst skandinavisk

Den lyse, lette skandinaviske stilen står sterkt i trendbildet.

Asak

Asak

Bilde ↑ Helle KRITT

Tidløst og naturlig

Helle Vulkan AC har en dyp gråbeige farge som gjør at den ser ren og delikat ut om sommerne når gresset er grønt, mens den får en vakker, varm patina om høsten. Overflaten er lett strukturert og uttrykket tidløst og harmonisk.

Asak

Asak

Bilde ↑ Helle Vulkan

Mørkt og eksklusivt

Med mørke heller lager du lune, intime soner i uterommet. Også perfekt når du vil skape kontraster og spenning.

Lava er antrasittfarget og den mørkeste hellen i sortimentet. Den myke strukturen i overflaten tilfører eksklusivitet og passer til de fleste byggestiler. Hellene er et suverent valg når du vil skape små oaser i hagen.

Asak

Asak

Bilde ↑ Helle LAVA

Naturlig

Helle Nougat har en varm brunfarge beregnet for hage og terrasse. Nougat har en matt overflate og et naturlig, elegant uttrykk som skaper lun hygge på terrassen. Fargen står godt til grå og hvite fasader, men også til en rekke andre farger.

Asak

Asak

Bilde ↑ Helle NOUGAT

Noen utvalgte produkter

Trenger du inspirasjon til uterommet? Gausdal Landhandleri hjelper deg med tips og inspirasjon til din uteplass.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert