Hytte

Alt du trenger til din hytte

Våre krav til komfort på hytta har endret seg og mulighetene er mange. Vi på landhandleriet hjelper deg med din hyttedrøm. Vi er totalleverandør av alt du trenger til hytta - om du skal oppgradere eller bygge nytt, og gir deg gode råd og veiledning uavhengig av standard.

Kjøkken og gass

Sunwind

Propangass gjør livet enklere uansett hvor du er. Propan kan brukes overalt der hvor det er mulig å frakte med seg en gassflaske og er tilgjengelig over hele landet. Propan er en velkjent og pålitelig energikilde som oppfyller energibehovet ved å brenne rent og effektivt. Mange bruker propan både inne- og utendørs. Den varmer opp sommerhus, hytter og campingvogner og holder en konstant varme. Den hjelper deg med å lage mat raskt og ved eksakte temperaturer, samtidig som den holder maten i kjøleskapet kald og skaper en behagelig temperatur på terrassen året rundt.

Varme komfort

Sunwind

Enten du trenger en varmeovn for rask oppvarming av hytta når du kommer frem, eller et produkt som sørger for at du kommer frem til ferdig oppvarmet hytte kan Sunwind hjelpe deg. Sunwind leverer varmeprodukter som dekker mange ulike individuelle behov, i flere forskjellige prisklasser. Sunwind leverer fjernstyringsenheter som gjør at du enkelt kan ”ringe hytta varm” hjemmefra. Sunwind har enkle parafin, diesel, eller gassovner som kan hjelpe deg med hurtig oppvarming når du allerede er på hytta. Og ikke minst leverer Sunwind toppmodellen Wallas diesel- og parafinovn for fjernstyring hjemmefra.

Vann komfort

Sunwind

Uten innlagt vann eller strøm på hytta kan du ved å montere opp et vannsystem ta en varm dusj og enkelt tappe varmtvann til oppvasken. Systemet er enkelt å tilpasse og vil gi deg økt komfort og velvære. Vi ønsker at du skal ha det bra på hytta, og for de aller fleste er muligheten til å kunne ta en varm dusj på hytta en nødvendighet. Et tilfredsstillende vannopplegg er et av mange viktige komponenter i det gode hytteliv. Selv om du ikke har innlagt vann, kan du likevel ha en god vannkomfort på hytta. Sunwind har løsninger som skreddersys den enkelte hytte, løsninger som tusenvis av hytteeiere er godt fornøyd med.

Energi

Sunwind

Sunwind har gjennom de siste 20 år vektlagt miljøvennlige løsninger for hytteeiere og andre brukere. Med ren og fornybar energi fra sol og vind, uavhengig av skjemmende kraftledninger, nyter over 200.000 nordiske hytteeiere den komplette hyttekomfort med utstyr fra Sunwind.

Det handler om: Hvordan lage strøm, hvordan lagre strøm, og hvordan bruke strøm. Ved å samle opp og omdanne energi fra sol og vind sparer du samfunnet for dyr kraftutbygging i miljøets tjeneste! Du finner løsninger med både sol- og vindenergi. En hytte- eller båteier som lager sin egen strøm er meget bevisst sitt strømforbruk, og stiller høye krav til produktene. Kvalitet, effektivitet, holdbarhet og strømforbruk er sentrale og viktige begrep. Sunwind har alltid hatt som målsetning å tilby de beste produkter og de beste løsninger.

Toalett komfort

Sunwind

Valg av riktig hyttetoalett er et viktig valg, og det er ikke sikkert at et toalett som fungerer utmerket på en hytte vil fungere like godt på en annen hytte. Før du velger toalett på hytta kan det være lurt å orientere seg litt og definere hva som er dine viktigste kriterier for at du skal bli fornøyd med toalettet. Det er fire punkter du bør tenke gjennom før du tar ditt valg:

  • Energiløsninger som finnes på hytta, har du 12 eller 230 volt?

  • Har du god plass i dorommet? Har du evt plass under gulv?

  • Krever toalettet mye arbeid ved tømming etc?

  • Hvor mange personer skal benytte toalettet per døgn?

Les våre tips & råd artikler

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert