Sommerens småprosjekter

Interiørdesigner Aina Sollie Steen har som motto å ta innerommet ut. Her viser hun deg hvordan du kan skape din drømmeplass på hytta enten du trives best i skogen, ved sjøen eller på fjellet.

Aina har satt sammen noen enkle hytteprosjekter som ikke krever at man er verken håndverker eller ingeniør. Med andre ord, dette er noe alle kan få til og med den riktige møbleringen og stylingen blir det et fullendt uterom.

Asak

Foto: Aina Sollie Steen | Kjent fra «Tid for hjem» og «Sommerhytta» på TV2.

Hytteliv

Hyttelivet for de fleste er først og fremst ferie, men mange trives veldig godt med å ha noen småprosjekter å pusle med. Det kan være en fin adspredelse fra en ellers hektisk hverdag å bygge sin egen terrasse, en benk eller et utekjøkken. Det er en helt egen følelse å sette seg på en benk man har laget helt på egenhånd. Og bygger man først med stein er det også minimalt med vedlikehold.

Hytte ved sjøen

Lengter du etter lange sommerdager ved sjøen? På sjøhytta kan du lade batteriene med sol og lange dager både inne og ute. Når vi er på hytta brukes mye av tiden ute og da er det viktig å lage et uterom man kan trives i. 

Asak

Asak

↗︎ Et utekjøkken er både praktisk og veldig hyggelig på fine sommerdager. Se også arbeidsbeskrivelse for «Hvordan bygge din egen arbeidsbenk»

Asak

Produkter som blir brukt:

Hytte på fjellet

På fjellhytta har Aina laget en uteplass med dedikerte soner til ulike formål.

Asak

Asak

↗︎ Fin bålplass med benk

Asak

↗︎ Fin sittegruppe. Se også arbeidsbeskrivelse for «Hvordan bygge din egen sittegruppe»

Produkter som blir brukt:

Gjør det selv!

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert