Stilfull Opptur

På hytta i Ljøsheim lar Eva Gutuen Hansen kreativiteten blomstre, mens mannen og handyman Victor tar seg av det mer praktiske. Sammen har de skapt seg et sted hvor de kan nyte livet og de gode stundene. Ikke rart hytta fikk navnet «Opptur».

Stilfull opptur#1 LAR SEG INSPIRERE: Jeg blir inspirert av ganske mye. Naturen er nok den største inspirasjonskilden, og ser jeg en fin kvist eller grein når jeg er ute på tur, kan jeg ha den i bakhodet lenge, forteller Eva.


– Vi har blitt så glad i hytta vår. Det er vår favorittplass på jord. Vi giftet oss her i sommer. Et bitte lite bryllup, helt enkelt, helt uten pomp og prakt, men likevel koselig og et minne for livet, forteller Eva Gutuen Hansen.

Eva Gutuen Hansen

På instagramkontoen @eva_litol kan du følge Eva og familiens hyttedrøm gjennom alle de lekre bildene som viser hyttas stadige forvandling. – På «Opptur» senker vi skuldrene etter en ellers travel hverdag, og det er der vi har tid til å planlegge prosjektene våre. Heldigvis er Victor en «handyman» og positiv til alle ideene mine, han bidrar og tar de kjedeligste jobbene som jeg ikke orker. Vi prøver å lage ting selv så langt det lar seg gjøre, det være seg benker, skohyller, vedstativ og så videre, forteller Eva.

Stilfull Opptur#2 HEKTA PÅ STIL: – Instagramkontoen min gikk over fra ordinære bilder til utpreget hytteliv da jeg møtte Victor. Men jeg har alltid vært interessert i interiør, farger og møbler, sier Eva.


Hun oppfordrer alle som går med en hyttedrøm i magen, om å tørre å ta skrittet helt ut. – Det trenger ikke være stort og flott. Det kan bli koselig med bare fire vegger. Og det er utrolig hva man kan få til selv. Tenk for en luksus det er å komme seg bort fra den travle hverdagen, finne roen alene, eller sammen med sine nære og kjære, og bare være, smiler Eva.

Stilfull Opptur#3 STILLHETEN: En typisk dag på hytta starter med å stå opp tidlig om morgenen, ta en kaffe på trappa og lytte til stillheten. Da kommer det ofte et nysgjerrig ekorn forbi, eller haren, som bor under terrassen.


Stilfull Opptur#4 KVALITET FRA A TIL Å: – Jeg er opptatt av kvalitet, liker at alt gjøres ordentlig slik at det blir komfortabelt, og enkelt å oppholde seg på hytta. Det er tross alt der vi tilbringer det meste av fritiden vår.


Stilfull Opptur#5 Stilfull Opptur#5 NATURLIGVIS: – Jeg liker å ta naturen med inn, og bruker kun ubehandlet materialer som vi eventuelt behandler selv ut i fra de farger og uttrykk vi ønsker. På den måten får vi vår egen stil, og følger ikke trender. Da føler jeg at hytta blir «hjemmekoselig» og akkurat sånn vi vil ha det, forteller Eva.


Tips: Følg Eva på Instagram - @eva_litol


Få flere gode tips og råd til små og store prosjekter!

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert