Belegningsstein

Belegningsstein

Fordelen med belegningsstein er styrke og fleksibilitet, i kombinasjon med det estetiske. Steinen er svært anvendelig i innkjørsler, på gårdsplasser, gangarealer og i trapper.

Asak Miljøstein har flere ulike typer belegningsstein som passer til tradisjonell og moderne byggestil. Belegningsstein gir et varig utegulv, det er naturlig drenerende og er formstabilt i alle temperaturer. Belegningsstein står utmerket mot gress og trær og annen beplantning som finnes i uterommet. 

Asak

Herregårdkonseptet

Herregårdstein er en klassisk og tidløs belegningsstein. Med Asak Herregårdstein kan du gjøre nytte av uterommets kriker og kroker. Det rustikke uttrykket passer godt til både ny og tradisjonell byggestil. Herregårdstein inngår i en serie med mur, helle, sirkelpakke og kantstein som gir uterommet helhet.

Asak

Relieff

Gi din gårdsplass det lille ekstra med Asak Relieff belegningsstein. Relieff-serien kommer i store formater som gir deg mulighet til å skape din egen gårdsplass. Relieff er en moderne belegningsstein med en myk struktur som gir liv til dekket. Den passer godt til både ny og moderne byggestil og mer klassiske omgivelser.

Asak

Borgstein

Borgstein er en tradisjonell belegningsstein som gir et rent og solid uttrykk. Borgstein er robust og svært godt egnet til innkjørsler og gårdsplasser. Borgstein leveres i to fargevarianter; grå og gråmix. Borgstein gråmix har et vakkert fargespill som virkelig kommer til sin rett og gir et estetisk tiltalende dekke.

Takket være steinens størrelse og elegante faskant, har den et tidløst preg og kan brukes både i moderne og klassiske omgivelser. Med sin karakter og tradisjonelle utseende, passer Borgstein perfekt både for private eiendommer og det offentlige uterom.

Asak

Arena

Arena er en klassisk rektangulær belegningsstein med slett overflate. Det avlange formatet gir rom for kreative mønster. Arena gir et stilrent dekke med rene linjer som passer godt til moderne byggestil (funkis).

Leveres i to fargevarianter som standard; grå og koksgrå. Disse kan gjerne kombineres. Arena gir deg mulighet til å skreddersy et dekke etter egen smak!

Asak

Belegningsstein og drenering i én og samme løsning

Bruk av permeabelt dekke er en god løsning for håndtering av regnvannet. Et permeabelt dekke håndterer regnvannet ved infiltrasjon mellom fugene og ned til grunnen. Nye Arena Dren (bestillingsvare) har skjulte avstandsknaster og et moderne og stramt uttrykk.

Asak

I dag stiller flere kommuner i Norge krav til håndtering av overvann på egen eiendom, og Arena Dren kan være et nyttig verktøy i den blå/grønne verktøykassen for å forenkle prosessen med å få godkjent uteplassen.

Et drenerende dekke krever riktig oppbygning av drenerende masser for å få en effektiv løsning.

Noen utvalgte produkter

Trenger du inspirasjon til uterommet? Gausdal Landhandleri hjelper deg med tips og inspirasjon til din uteplass.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert