Belegningsstein Arena Dren

fra Asak Miljøstein

Belegningsstein Arena blir nå tilgjengelig i en ny permeabel utgave kalt Arena Dren. Den har skjulte avstandsknaster som tillater overvann å dreneres gjennom dekket. Formatet til Arena Dren er designet for å passe til standard Arena, slik at man kan kombinere de to utgavene for å skape både tette og åpne soner i dekket.

Arena Dren er en svært allsidig løsning som egner seg like godt til garasjer, innkjørsler, hageganger og terrasser som til parkområder og offentlige plasser.

Asak Miljøstein

Arena Dren kommer i to fargevarianter; grå og koksgrå, som kan kombineres på ulike måter for å skape unike og stilige uttrykk. Det anvendelige formatet på 20x10 gir rom for ulike mønstre og designmuligheter.

Asak Miljøstein

(1) Arena Dren Grå (2) Arena Dren Koksgrå

I samarbeid med KOI fargestudio har ASAK Miljøstein utviklet fire nye, vakre farger for belegningsstein; Rød Terrakotta, Blek Terrakotta, Sand og Trøffel. Arena Dren kan leveres i disse fargene på bestilling, med et minimumsvolum på 500 m2 per farge. Dette gir kundene muligheten til å tilpasse dekket til sine spesifikke behov og ønsker, samtidig som det gir en fin harmoni med omgivelsene.

Asak Miljøstein

Økte krav til lokal overvannshåndtering

Hovedfomålet for permeable dekker med belegningsstein er at nedbør skal sive ned gjennom dekket, samtidig som man opprettholder dekkets styrke og funksjonalitet. I dag stiller flere norske kommuner krav til effektiv håndtering av overvann på eiendommen, og i slike tilfeller vil et permeabelt dekke være en viktig del av løsningen.

Asak Miljøstein

For å sikre optimal funksjonalitet er det avgjørende å følge veilederen for oppbygning av et permeabelt dekke og å bruke riktige typer masser uten finstoffer. Dette bidrar til å opprettholde dekkets permeabilitet og hindre tilstopping. Ved å velge et permeabelt dekke med belegningsstein kan man ikke bare oppfylle kravene til håndtering av overvann, men også skape en flott og funksjonell uteplass som er tilpasset både det norske klimaet og omgivelsene.

Asak Miljøstein

(1) Arena Dren grå og koksgrå i kombinasjon (2) Arena og Arena Dren i kombinasjon

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert