Garasjeport

Garasjeporter fra Harmonie er bygget for å vare. En garasje kan ha mange bruksområder, derfor er det viktig at du får en port som passer dine behov.

Kvalitetsmessig representerer Harmonie garasjeporter det beste på markedet. Portene er hele 40 mm tykke og består av ren miljøvennlig polyuretanskum. Valget av materialer gir porten den beste isoleringsevnen. Alle portsystemene er testet og godkjent etter kravene i EU standard 13241-1, og har brann test B-klasse og sertifisering EN-13823. Harmonies vedlikeholdsfrie stålporter er utviklet til å tåle vær og vind og samtidig beholde sitt elegante utseende. Harmonie tilbyr et stort utvalg i forskjellig design og vi gir deg mange valgmulighet.

Foruten standardfargene hvit 9010 og hvit 9016P, kan du velge blandt alle farger i RAL. Alle porter leveres med ferdigbehandlet overflate.

Harmonie

10 års garanti – Norsk kvalitet og pålitelighet

Ved å velge Harmonie porter gjør du et trygt valg. Ett førsteklasses produkt av høy kvalitet. Det er 10 års garanti på alle portene.

Leddport av element

Alle portelementer er galvaniserte og overflate­behandlet. Harmonie tilbyr en enestående element­konstruksjon, Monoshell system. Monoshell systemet er unik i sin måte. Frontplaten i stål strekker seg fra innsiden til utsiden av elementet uten skjøt. Dette forsterker og gjør porten mer stabil. Portelementene er også ­konstruert slik at sidehengsler får best mulig feste.

Harmonie

Det er det indre som teller 

– Portelementene har standard 40 mm tykkelse, og består av ren miljø­vennlig ­polyuretanskum. Isolasjonen er helt uten CFC, HCFC, HFC og andre miljøskadelige stoffer. Harmonies valg av ­materialer gir porten en meget bra isoler­ingsevne og har en U-verdi fra 0.60 W/m2K. Tettheten i port­elementet er 40 kg/m3.

  • Innvendig har portelementet RAL 9010  med STUCCO panel.

  • Motstandsdyktig: – LUFT- EN 12426: klasse 2, – VANN – EN 12425: klasse 3, – ILD – EN 12424 klasse 5.

God tettning i alle kanter

Harmonie portene er produsert i henhold til de høyeste kvalitetsstandarder. Portene er utstyrt med varige elastiske og værbestandige tettelister, dette holder ­effektivt vann, nedbør og vind ute. Det leveres med integrert bunnlistsystem i alle portene. Med dette systemet unngår du metall profil på bunn av elementet. Med bunnlist slipper du korrusjon og smuss. Dette gir en penere og renere avslutning på porten.

Beslagvarianter

1. Strekkfjær system: For porter opp til 3000x2500

Disse kommer ferdig montert, noe som gjør monteringsjobben enklere. Strekkfjærne er doble. Dette gir en port med optimal sikkerhet.

2. Torsjonsfjærsystem for porter over 3000x2500

Utvalgte produkter

Les våre tips & råd artikler

Har du større byggeprosjekt på gang? Gausdal Landhandleri hjelper deg med gode råd til ditt byggeprosjekt.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert