Planer om å bygge garasje?

Det er lurt å kartlegge behovene du har, før du velger deg ny garasje. Gode vurderinger og valg kan utvide bruksverdien på garasjen din.

GARASJE I FERDIG BYGGESETT

Hvor mange biler skal inn, hva skal du oppbevare? Skal du ha plass til litt verktøy, har du eller noen andre i huset andre spesielle interesser som garasjen skal brukes til? Enten du liker å skru, smøre ski eller spille bordtennis – finnes det en garasje som passer for deg. Du får i dag garasjer ferdig i byggesett, slik at du etter å ha lagt sålen omtrent bare trenger å følge bruksanvisningen! Gausdal Landhandleri tilbyr to garasjemodeller i ferdig byggesett med mange muligheter for å tilpasse den til din smak og bruk. Alle garasjene kommer med isolerte vinduer fra Røros dører og vinduer og isolert stålport med portåpner fra Harmonie. Når grunnmuren er på plass, tar en enkel garasje omtrent 14 dager å sette opp for én mann. Er dere to kan du beregne rundt halvparten av tiden.

GJØR ALT SELV, LITT SELV – ELLER LA ANDRE GJØRE JOBBEN

Det er en real jobb å sette opp en garasje selv fra grunnmur til møne – en jobb som krever sitt, både av tid, verktøy og kunnskap. Ta gjerne en tur innom Gausdal Landhandleri om du er usikker på hvordan du skal gripe an oppgaven, vil du ha litt hjelp til prosjektering, tips til utførelse eller assistanse fra lokale håndverkere så setter vi deg i kontakt med en. Vi hjelper deg og sørger for at alt er på plass slik at du får satt opp en flott garasje på en skikkelig måte.

HVA KAN DU VELGE?

Alle våre garasjer leveres med precut reisverk og hvitgrunnet kledning som standard. Men hva passer til huset ditt? Gausdal Landhandleri leverer kledning fra Gausdal Bruvoll, ikke bare har de råstoff av ypperste kvalitet, de behandler den på Europas råeste malingsfabrikk! Du kan velge mellom et utall kledningprofiler, og alle profilene kan grunnes i valgfri farge, eller leveres Ultimalt. For hva er vel kjedeligere enn krympestripene som stikker frem år etter år? Ultimalt = Rolls-Roys Med overflatebehandlingen Ultimalt får du: • 1 strøk 4-sidig råtebeskyttelse • 1 strøk 3-sidig grunning i ønsket farge • 1 strøk 3-sidig maling eller beis i valgfri farge Optimal beskyttelse fra dag 1 – garantert ingen krympestriper Jotun Trebitt for transparent utseende eller Jotun Drygolin Extreme for dekkende utseende. Forutsatt at alle kuttflater og endeved behandles ved montering kan kledningen stå inntil 5 år før den må overmales med ett strøk.

Hva vil du ha på taket? Våre garasjer leveres med sort Zanda Protector takstein fra BMI som standard, men valgene er utallige! Vi anbefaler deg å finne noe som matcher taktekkingen på huset. Har du takstein, shingel, Powertekk eller lignende så beregner vi det til garasjen din også.

Les mer om våre garasjer

INGEN GARASJE UTEN GRUNNMUR

Vi kan tilby en grunnmurspakke hvor du får med grunnisolasjon, armering, blokker og mørtel slik at du er klar når reisverket skal opp. Støpningen av selve platen må du stå for selv, men da har du det meste av det du trenger.

GARASJE FOR MER ENN BILPARKERING

Mange av oss har behov for en flerbruksgarasje. Om du vil bruke garasjen til mer enn bare et slags bilfutteral er vår modell Follebu et godt valg. Med sin lengde på 7,8 meter er det god plass i bakkant til å f.eks bygge en smørebod eller rom for oppbevaring. Gausdalgarasjen Follebu Follebu 6x7,8 meter. Plass til to biler, samt stor lagringsplass. Bakerst i garasjen er det mulighet for bod med egen inngang på langsiden.

BESTANDIG PORT MED MILJØVENNLIG ISOLASJON

En garasjeport skal mer enn bare å skjule bilen. Den skal være innbruddsikker, se bra ut, holde høy kvalitet og vare lenge. Våre garasjer leveres med en dobbel port som er 5 meter bred og i hvit farge som standard, av type RV Linje fra Harmonie. Portene er hele 40 mm tykke, og består av ren miljøvennlig polyuretanskum. Dette materialvalget gir en av de beste isoleringsevnene. En port i stål sikrer deg enkelt vedlikehold, det handler mest om å smøre de bevegelige delene fra tid til annen.

BYTTE GARASJEPORT PÅ DIN EKSISTERENDE GARASJE?

Gausdal Landhandleri har et utvalg garasjeporter i standardstørrelser som står seg godt, uansett arkitektur og stil på hus og garasje. Om du har spesielle ønsker, får du porter i andre størrelser eller andre farger på bestilling. Ønsker du å montere garasjeporten selv, hjelper vi gjerne med råd, tips og rett verktøy. Om ikke selve monteringsjobben frister, velger du heller pakkeprisen med garasjeporten Ferdig montert hvor vi gir deg pris på produkt og montering. Gausdalgarasjen Skeikampen Skeikampen 6x6 meter. Fleksibel og romslig garasje. Plass til to biler, eller bruk den ene bilplassen som ekstra lagringsplass. Egen inngang på langsiden.

Les mer om våre garasjer

Få flere gode tips og råd til små og store prosjekter!

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert