Bålbrenner Pilar

- Rentbrennende bålbrenner i REIN-serien

Bålbrenner Pilar er et kompakt ildsted i velkjent Espegardkvalitet. Den baserer seg på samme rentbrennende prinsipp som bålpannene i REIN-serien, men har et helt annet designuttrykk. Med Bålbrenner Pilar kommer du enda nærmere flammene. Bålet varmer mer, mens lukt og røyk er betydelig redusert.

Bålkos, helt enkelt.

Bålbrenner Pilar 50 har et enkelt, svart design som passer inn i alle uterom. Med sitt kompakte design tar den liten plass. Med bålbrenner Pilar 50 får du et rentbrennende, varmt og lettfyrt bål, nesten helt uten røyk. Med doble vegger får du en lavere overflatevarme som er trygt for omgivelsene og alle rundt ildstedet. Med en smart askeskuff er det enkelt å fjerne asken etter bålet.

Espegard

Mer varme, mindre røyk

Bålbrenner Pilar er et helt nytt utendørs ildsted med optimal forbrenning. Maksimal oksygentilførsel og dobbel forbrenning gjør bålfyringen enkel. Samtidig blir bålet ekstra varmt og tilnærmet røykfritt. Det eneste du trenger å tenke på er å fyre med tørr ved. Det doble veggdesignet gir dessuten lavere overflatevarme. En bålbrenner er derfor perfekt å kose seg rundt, på terrassen og ellers hvor som helst ute.

Rentbrennende

En rentbrennende bålbrenner gir både et mer lettfyrt bål, et varmere bål og renere luft.

Espegard

Funksjon

Bålkos sommerstid...

Espegard

... og vinterstid

Bålbrenner Pilar 50

Espegard

Ø 47 cm / H: 35 cm / Vekt: 12,0 kg

Bålbrenner Pilar 50 har et kompakt og enkelt design. Ildstedet er plasseringsvennlig, passer inn i alle utemiljø og kan brukes året rundt. Bålbrenner Pilar 50 er laget i svartemaljert og rustfritt stål for lang levetid. Den har integrert toppring og kommer med smart askeskuff for enkel fjerning av aske. Bålbrenner Pilar 50 leveres med tre korte bein, med enkel montering.Den har integrert toppring og kommer med smart askeskuff for enkel fjerning av aske. Bålbrenner Pilar 50 leveres med tre korte bein, med enkel montering.

Bålbrenner Pilar Premium 50

Espegard

Ø 47 cm / H: 65 cm / Vekt: 17,2 kg

Bålbrenner Pilar Premium 50 er laget i svartemaljert og rustfritt stål for lang levetid., og har et moderne og plassbesparende design. Ildstedet passer inn i alle utemiljø, er rentbrennede og kan brukes året rundt. Bålbrenneren kommer med integrert toppring, stativ med smart oppbevaringsløsning for ved og askeskuff for enkel fjerning av aske.

Tilbehør

Det finnes også en rekke tilbehør for matlaging, sikkerhet og oppbevaring.

Espegard

Produkter

Den tradisjonelle bålpanna fra Espegard har vært en vinner i mange år. Den passer like godt på fjellet som ved sjøen og i hagen. Dette er det klassiske ildstedet til alle med lidenskap for bål og kan brukes gjennom hele året.

Eller hva med å ta med peiskosen utendørs? Skap hygge og god stemning på uteplassen til sent på kveld i sommer, med en utepeis i cortenstål.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert