Forleng sommerkvelden med en utepeis.

Hva med å ta med peiskosen utendørs? Skap hygge og god stemning på uteplassen til sent på kveld i sommer, med en utepeis fra Jøtul.

Utehygge på uteplassen

Når våren og sommeren endelig er her med lysere kvelder, duften av nyklipt gress, liv i gatene og blomstrende hager – da er det tid for utehygge. Vi inntar uteplassen og gjør den i stand til våren og sommerens lange kvelder. Det skures og vaskes, nye sommerblomster handles inn og hagemøblene dras frem. Kanskje det er nettopp denne sommeren uteplassen skal få en liten oppgradering?

Jøtul

Skap et miljø ute

Er du en av dem som elsker å kose deg i sofakroken foran peisen om høsten og vinteren? Gjerne med en god bok, en kopp varm kakao og koseklær? Hvorfor ikke ta med seg den koselige atmosfæren du har skapt innendørs med ut i hagen, på terrassen eller balkongen? Skap deg intime plasser med dine favorittplanter og hagemøbler. Bytt ut den varme kakaoen med en iskald frisk lemonade, og de varmende koseklærne med lette og svalende antrekk.

«Lag deg en oase hvor du kan sitte time etter time med familie og venner.»

Peiskos under åpen himmel

Lag deg en oase hvor du kan sitte time etter time med familie og venner, og hygge dere med god mat og drikke, og minneverdige samtaler. Det er nettopp slike kvelder vi håper aldri ender, og ønsker at skal vare litt lenger. Så hvorfor ikke oppgradere uteplassen med en utepeis, slik at du kan oppleve peiskos under åpen himmel?

Jøtul

Jøtul utepeis – utehygge hele året

Utepeisen blir et naturlig samlingspunkt av lys og varme, som gjør at du kan strekke ut sommerkveldene enda litt mer. Er du glad i å lage mat, har flere av våre utepeiser grillrist som kan brukes til matlaging. Utepeisene våre er laget av Corten-stål, et materiale som gjør at overflaten vil få et rustet preg over tid. De er i tillegg vedlikeholdsfrie, og kan stå ute hele året.

Jøtul

Ønsker du deg en utepeis?

Forleng sommerkveldene i år du også med en utepeis fra Jøtul.

Produkter

Trenger du inspirasjon til uterommet? Gausdal Landhandleri hjelper deg med tips og inspirasjon til din uteplass.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert