Plasser peisen hvor du vil med stålpipe

Med NORDPEIS stålpipe kan du plassere peisen eller ovnen akkurat hvor du vil i huset. Og du kan ha så mange ildsteder du vil!

Drømmer du om peis, men du har ikke pipe fra før? Ikke noe problem. Med stålpipe kan du få et ildsted akkurat hvor du vil i huset. På stua, i gangen, på kjøkkenet, eller kanskje på soverommet? Og du kan plassere peisen midt i rommet hvis du vil.

Stålpipe varmes hurtigere opp enn en tradisjonell elementpipe, den gir bedre trekk og lettere opptenning. Du kan velge mellom fargene sort, grå og hvit. Pipen er enkel å bygge og kan monteres på en dag. Kanskje har du en ny og tett bolig med dårlig trekk? Da er det lurt å velge en ventilert stålpipe. Den sørger ikke bare for å få avgassen ut, men har også en ekstra kanal som fører friskluft inn i ovnen. Det vil si at pipen henter luft utenfra gjennom en egen kanal i pipeløpet. Pipen og ildstedet blir et lukket system, og ovner som skal brukes sammen med ventilert pipe, må være tette og ha selvlukkende dør.

En stålpipe kan også føres ut gjennom veggen, så du kan få peiskos i alle rom!

Peisonv Quadro 1 freestanding w30

Les også artiklene 8 råd til deg som skal kjøpe peisovn og Nytt ildsted? Finn din egen stil


Få flere gode tips og råd til små og store prosjekter!

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert