Nytt ildsted? Finn din egen stil

– Den viktigste interiørtrenden i dag er at det ikke finnes noen trend. Vi skal velge personlig og skape varme rundt oss.

Hvilke farger liker du å ha rundt deg? Hva gjør at du føler deg hjemme i et rom? Hva gjør deg glad, og hva gjør deg rolig? Vi har vært gjennom minimalismen, vi har hatt hvite vegger og stilrene interiører, men nå? Nå er alt lov!

Trenden i dag handler om trivsel, lekenhet og autensitet. Og hva er vel mer autentisk enn et knitrende peisbål? Velg et ildsted i den stilen du liker, og hvis du vil gjøre det enda mer personlig kan du male ildstedet i akkurat den fargen du vil ha. De fleste av peisene våre leveres i ubehandlet betong, og tradisjonelt har vi malt den hvit. Men hva med å male peisen slik at den går ton i ton med veggfargen? Slik skaper du helhet og dybde til rommet. Eller kanskje du vil knalle til med en kontrastfarge på peisen? Blå peis, grønn peis, lilla peis – eller hva med å velge en røff stil og beholde den ubehandlede betongen? Kalkmaling er også et alternativ, da gir du peisen en spennende overflate. Det ikke er noe som er «stygt» eller «fint» i dag. Så lenge det er fint for deg, er det det som teller. Vi inviteres til å være friere og ærligere, til å kle av oss det ytre skallet som tidligere har vært så glatt og blankt. I dag er du trendy når du utforsker kreativiteten din. Å være personlig er å være annerledes!

Nordpeis - Finn din egen stil Øverst fra venstre: Nordpeis Fargo Øverst til høyre: Nordpeis Praha Nederst: Nordpeis ME Steel med sideglass

Les også artiklene 8 råd til deg som skal kjøpe peisovn og Plasser peisen hvor du vil med stålpipe


Få flere gode tips og råd til små og store prosjekter!

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert