Nytt ildsted? Finn din egen stil

– Den viktigste interiørtrenden i dag er at det ikke finnes noen trend. Vi skal velge personlig og skape varme rundt oss.

Hvilke farger liker du å ha rundt deg? Hva gjør at du føler deg hjemme i et rom? Hva gjør deg glad, og hva gjør deg rolig? Vi har vært gjennom minimalismen, vi har hatt hvite vegger og stilrene interiører, men nå? Nå er alt lov!

Trenden i dag handler om trivsel, lekenhet og autensitet. Og hva er vel mer autentisk enn et knitrende peisbål? Velg et ildsted i den stilen du liker, og hvis du vil gjøre det enda mer personlig kan du male ildstedet i akkurat den fargen du vil ha. De fleste av peisene våre leveres i ubehandlet betong, og tradisjonelt har vi malt den hvit. Men hva med å male peisen slik at den går ton i ton med veggfargen? Slik skaper du helhet og dybde til rommet. Eller kanskje du vil knalle til med en kontrastfarge på peisen? Blå peis, grønn peis, lilla peis – eller hva med å velge en røff stil og beholde den ubehandlede betongen? Kalkmaling er også et alternativ, da gir du peisen en spennende overflate. Det ikke er noe som er «stygt» eller «fint» i dag. Så lenge det er fint for deg, er det det som teller. Vi inviteres til å være friere og ærligere, til å kle av oss det ytre skallet som tidligere har vært så glatt og blankt. I dag er du trendy når du utforsker kreativiteten din. Å være personlig er å være annerledes!

Nordpeis - Finn din egen stil Øverst fra venstre: Nordpeis Fargo Øverst til høyre: Nordpeis Praha Nederst: Nordpeis ME Steel med sideglass

Les også artiklene 8 råd til deg som skal kjøpe peisovn og Plasser peisen hvor du vil med stålpipe


Få flere gode tips og råd til små og store prosjekter!