Vegg

Gausdal Landhandleri tilbyr et variert utvalg av veggprodukter som gir deg muligheten til å skape ditt drømmehjem med stil og personlighet. Enten du foretrekker den tidløse sjarmen til trepaneler eller den strømlinjeformede estetikken til moderne, slette og malte veggplater, har vi det du trenger for å realisere ditt prosjekt.

I en tid der lyse vegger har dominert interiørtrender i mange år, ser vi nå en tydelig tendens mot et ønske om mer farger i hjemmet. Kundene utforsker et bredt spekter av fargepaletter, fra beroligende og dempede nyanser til dypere og mer dristige farger for de som ønsker å uttrykke sin kreativitet og personlighet gjennom interiøret.

Våre erfarne selgere veileder deg gjerne gjennom valg av materialer, farger og stiler, slik at du kan skape et hjem som ikke bare er vakkert, men også funksjonelt. Vi forstår at veggene utgjør en viktig del av hjemmets helhetlige uttrykk, og derfor legger vi stor vekt på å tilby produkter av høy kvalitet som både er estetisk tiltalende og funksjonelle.

Utforsk vårt brede sortiment av veggprodukter og la Gausdal Landhandleri være din partner i å skape et hjem som gjenspeiler din unike smak og stil. Uansett om du ønsker å omfavne den tradisjonelle varmen i tre eller eksperimentere med den spennende verden av farge, er vi her for å gjøre din interiørdrøm til virkelighet.

Trenger du inspirasjon til oppussingen? Gausdal Landhandleri hjelper deg med inspirasjon til ditt oppussingsprosjekt.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert