Huntonit veggplater

Godt egnet til både nybygg og restaurering

Har du lyst til å pusse opp, men gruer deg til å sette i gang? Med ferdigmalte Huntonit veggplater går oppussingen veldig raskt.

Huntonit interiørprodukter for tak og vegg egner seg godt til både nybygg og restaurering. De har not og fjær og monteres enkelt og raskt med skjult innfesting, enten på eksisterende vegg/tak eller direkte på stenderverk.

Huntonit

Montering: Ferdigmalte veggplater er enkle å montere. Du kan montere platene direkte på stenderverket, eller utenpå eksisterende vegg.

Huntonit interiørprodukter for tak og vegg er rene naturprodukter som bidrar til et sunt inneklima. De er enkle å holde rene og har også den fordelen at de lett kan overmales.

Huntonit

Huntonit interiørprodukter med trefiberkjerne er eneste malte panelplate anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund , har fått høyeste klasse (M1) i finsk inneklimatest og innehar det danske Inneklima Merket. Huntonit gir ingen avgassing og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer.

Oppussing med Huntonit veggplater FØR & ETTER:

Les mer om de ulike veggtypene og se utvalget

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert