Stålplatetak Isola Powertekk

ISOLA POWERTEKK NORDIC – Lett stålplatetak med stor styrke

Isola Powertekk stålplatetak kombinerer stor styrke med lav vekt. Dette gir unike fordeler på taket. Takpannens form, sammen med overdekning av steingranulat, gir et utseende som takstein. Powertekk er like godt egnet til nybygg som til rehabilitering av gamle tak. Powertekk Nordic kan taket monteres uten bruk av snøfangerutstyr på takvinkler helt opp til 36 grader.

Isola

ISOLA POWERTEKK EXCLUSIVE – Det eksklusive og sterke stålplatetaket

Isola Powertekk Exclusive er produsert av høykvalitets kaldvalset stål. Varmgalvanisering med 275 g sink/m² gir en sterk rustbeskyttelse av både plater og tilbehør. Den karakteristiske profilen på platene gjør at taket er utrolig sterkt og tilpasset nordiske værforhold. Finnes både i høyglans og matt.

Isola
Isol

Silence – ved behov for lyddemping

Samme takpanner som Exclusive-serien for øvrig, men med lyddempende matter på undersiden. Mattene, som er hentet fra bilindustrien, reduserer støy fra regn og hagl med hele 4 dB.

Har du større byggeprosjekt på gang? Gausdal Landhandleri hjelper deg med gode råd til ditt byggeprosjekt.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert