Takstein

Takstein er noe av det mest holdbare du kan velge til taket ditt. BMI sine tegl- og betongtakstein er utviklet for å tåle Norges tøffe klima. 

Takstein har mange fordeler – den tåler normal gange, den isolerer mot støy, den gjør at huset setter seg og har meget lang holdbarhet.

Den kommer i en rekke farger og overflater som dekker de fleste behov. BMI har Norges bredeste sortiment av takstein i tegl og betong. Uansett hva du velger gjør du en viktig investering som øker husets verdi.

Tegltakstein

Tegltakstein er det originale takmaterialet som har vært produsert i tusenvis av år. En naturtegl er rett og slett brent leire, og ingenting annet. Naturtegl eldes vakkert og får en naturlig patina med årene. Mange etterspør faktisk gammel tegltakstein, nettopp fordi de elsker det flotte, rustikke utseendet som dannes gjennom årenes løp. Ønsker du en takstein som ikke forandrer utseendet, holder mosen borte og ser like flott ut om 75 år? Da skal du velge glasert tegltakstein. Glasuren legges på den innfarvede taksteinen før brenning og forsegler fargen i generasjoner fremover.

BMI Monier

Betongtakstein 

Betong gjorde sitt inntog på 1900-tallet og med den kom en byggteknisk revolusjon. Betong benyttes i dag i bærende konstruksjoner, men også som yttermateriale i gulv, vegger og tak. Det er et naturmateriale laget med sand, vann og sement som hovedingredienser. Det er holdbart og formbart og tåler frost. Et betongtak er et godt alternativ til tegl. Det har en forventet levetid på 50 år eller mer.

BMI Zanda

Hvilken Zanda-overflate skal jeg velge? 

Når man skal velge hva som passer best på sitt tak bør man ta hensyn til klima, topografi, hustype, nabolag og selvfølgelig personlig smak.

Standard på våre garasjer er Zanda Protector.

Den har en vakker glans og bedre beskyttelse mot mose. Har du høye trær nær huset er sjansen for mosegroing større. Protector-overflaten gir en bedre beskyttelse enn granulert eller naturell overflate.

Noe av det mest holdbare du kan velge til taket ditt!

Har du større byggeprosjekt på gang? Gausdal Landhandleri hjelper deg med gode råd til ditt byggeprosjekt.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert