Skap et hyggelig inngangsparti

Publisert mai 2022

Vi tenker kanskje ikke så mye over det, men inngangspartiet og ytterdøren er husets ansikt.

Det legges stadig mer vekt på design og kvalitet - valget av ytterdør er med på å gi huset identitet og karakter. Det gir huset særpreg og vitner noe om hvem som bor der. Ytterdøren blir smykket som ønsker dine venner og familie velkommen.

La ytterdøren sette prikken over i-en for boligen din ved å velge en dør i den fargen du ønsker. Alle ytterdørene fra Harmonie kan leveres i den NCS-fargen du liker best, og du kan selv velge et moderne eller klassisk utrykk.

Nå som vårsolen titter fram og varmen gjør sitt inntog, er det hyggelig å skifte ut vinterpynt med vårlige innslag som grønne planter, puter, lys og lykter. Lag gjerne en hyggelig krok ved inngangsdøren der du kan nyte en kopp kaffe i morgensolen.

Det hjelper ikke å pynte inngangspartiet hvis døren er sliten og møkkete. Etter en lang vinter med mye vær, vind og kulde er ytterdøren moden for en vårpuss. Harmonie anbefaler at døren vaskes og holdes vedlike minst to ganger i året. Det er kjapt og enkelt samtidig som det gir døren lenger levetid. Det er ikke bare dørens levetid som forbedres. Også førsteinntrykket til hjemmet vil oppleves bedre med en godt vedlikeholdt ytterdør.

Harmonie

Ta vårpussen:

  1. Rengjøring: Bruk mildt såpevann for å vaske ytterdøren. Alt du trenger er to dråper klassisk Zalo, lunkent vann og en mikrofiberklut.

  2. Voks: Bruk tyntflytende voks uten noen form for slipemiddel.

  3. Ikke glem detaljene: Nøkkellås, låskasse og hengsler bør smøres med låsolje på sprayboks.

Harmonie

Ytterdør Harmonie Tønsberg

Få flere gode tips og råd til små og store prosjekter!

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert