Vedlikehold av ytterdør

For å ivareta en ytterdør på best mulig måte er et godt vedlikehold viktig, da dette vil resultere i økt levetid på produktet.

Så lenge det ikke har oppstått skader på ytterdøra holder det med en god rengjøring. Når du rengjør ytterdøra, bør du bruke mildt såpevann uten slipemidler og unngå midler som kan ripe eller skade overflaten, for eksempel løsemidler eller stålull. Fukt overflaten nedenfra og opp med en fuktig klut, men rengjør alltid ovenfra og ned for å unngå skjolder.

Voksing av ytterdør

For å bevare ytterdørenes kvalitet og utseende skal alle dører vokses 1-2 ganger i året. Her anbefaler vi å bruke Harmonie Ytterdør polish. Mørke dører som blir utsatt for sollys er spesielt utsatt og bør derfor vedlikeholdes nøye for å unngå falming av fargen. Det er viktig å være nøye med vedlikeholdet, da falming av fargen kan føre til sprekker i malingen og riper på døren.

Harmonie tilbyr 10-års formgaranti på alle sine dører, men dette forutsetter at vedlikehold er utført.

Harmonie

Foto: Ytterdør OSLO

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert