Stiger og stillas

Sikkerhet i hvert trinn

Wibe Ladders er Nordens ledende produsent av yrkesstiger, arbeidsbukker og stillaser for profesjonelle håndverkere. Kvalitet og sikkerhet i alle ledd, fra produktutvikling og produksjon til leveranse og arbeid for økt stigesikkerhet ute på arbeidsplassene.

Arbeidsbukker & Arbeidspaller

Robuste arbeidbukker og stødige arbeidspaller. En arbeidsbukk er et umerket hjelpemiddel både på arbeidsplassen og hjemme. Den passer godt når du skal arbeide på litt lavere nivåer. Arbeidsbukken står stødig og du kan enkelt gå opp og ned. Den er smidig og lett å sette opp og slå sammen, og blir derfor enkel både å transportere og oppbevare.

Trappestiger

En trappestige er et utmerket hjelpemiddel både for proffen og hjemme. Den passer godt når du skal arbeide på litt lavere nivåer. Wibe Ladders trappestiger er smidige og enkle å sette opp og slå sammen og derfor enkle å transportere. Wibe trappestiger er designet for at de skal være så sikre og praktiske som mulig. De har f.eks brede, sklisikre trinn som på en solid måte er satt inn i sidevangene. Enkelte har hylle der du kan legge fra deg verktøy og andre ting. Wibe har lagt stor vekt på stabilitet og holdbarhet for å kunne garantere at deres trappestiger er sikre over lang tid.

Anliggende stiger

Stiger som tar deg til nye høyder. En pålitelig anliggende stige er et utmerket hjelpemiddel når du skal opp i høyden. For å garantere sikkerheten er de viktig at du velger riktig stige og bruker den på riktig måte. Her finner du enkeltstiger, skyvestiger, modulstiger og heisestiger. Med en stabil stige som står stødig mot underlaget blir klatringen både sikker og enkel, også når du må klatre høyt.

Stillas

Wibe Ladders stillas sortiment er utviklet for det tøffe, nordiske klimaet, men pakket som en all-inclusive ferie til Bahamas.

Tips! Les også artikkelen «Jobb sikkert i stigen»

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert