Slik beiser du en allerede beiset terrasse

Det er få ting som frister mer enn feriedager med grilling og sol på terrassen etter noen lange og kalde vintermåneder. Terrassen står imidlertid overfor hardt vær, tøffe vinterforhold og konstant bruk gjennom hele sommerhalvåret. Derfor er det utrolig viktig at terrassen får nødvendig vedlikehold og behandling for å sikre at den holder seg fin og får et langt liv.

Årlig rengjøring av terrassen er en viktig del av vedlikeholdet, men etter flere år kan det hende den trenger en mer omfattende pleie.

Før du begynner behandlingen av terrassen, må du bestemme deg for om du vil olje, beise eller male den. Terrassebeis er spesielt utviklet for å beskytte impregnert treverk og er det mest pålitelige valget for de fleste.

Å beise terrassen er ingen komplisert oppgave. Med Jordans nyeste innovasjon, EasyPad, er du garantert et jevnt og skjoldfritt resultat raskt og enkelt. Påføringspaden når enkelt inn i hjørner og langs husveggene. Denne artikkelen vil forklare deg hvordan du kan beise terrassen din trinn for trinn ved hjelp av EasyPad. Hvis du derimot har en helt ny terrasse, bør du lese videre her.

Jordan

⬆︎ EasyPad

Steg for steg - Kort fortalt:

  1. Rydd og dekk til: Fjern løv, pollen og annet løst rusk med en kost.

  2. Terrassen må rengjøres uansett om du skal bruke ny beis i samme farge eller en annen. Hvis ikke kan den nye beisen flasse av.

  3. Påfør rensemiddelet med en malerull festet på et forlengerskaft og skrubb godt når rensen har fått virke en stund (se anbefaling på produkt). Skyll grundig med vann.

  4. Når treverket er helt tørt, sliper du lett bort fiberreisningen med EasyPad-slipebrett og fjerner slipestøvet.

  5. Nå er det klart for å beise. Start med å beise endeveden grundig med en terrassepensel, helst med to til tre strøk, da endeveden er spesielt utsatt for fuktighet. Beis også detaljene i kriker og kroker, der påføringspaden ikke kommer til.

  6. Deretter kan du beise terrassebordene. Mett EasyPaden godt med beis, men sørg for å bare dyppe paden og ikke hele verktøyet. Beis noen få bord om gangen og jobb med hele bordets lengde. Påfør beisen grundig samtidig som du stryker bort overflødig beis i lange drag for å unngå at det dannes film. Start litt ut fra veggen for å unngå overskudd av beis i enden av bordet.

Dette bør du ha til jobben:

Pakkeløsning

Superbrett, EasyPad og Ultimate Terrasse pensel 75 mm

Enkeltprodukter

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert