Hvordan vedlikeholde terrassen

Slik går du frem når du skal beise terrassen

Så fort solen melder sin ankomst om våren har de fleste av oss et ønske om å tilbringe mer tid utendørs, og å få på plass utemøblene. Er det på tide å beise terrassen? Og skulle du helst gjort det før 17. mai-feiringen? Butinox Terrassebeis gjør det mulig!

Butinox

Når kan man begynne å beise terrassen?

Når terrassen er tilstrekkelig tørr og gradestokken holder 10°C er det tid for å starte med terrassebeis. Du trenger heller ikke vente på årets beste dag for å beise terrassen. Butinox Terrassebeis tåler en regnskur allerede en times tid etter påføring, avhengig av temperaturen.

Hvor ofte må man beise terrassen?

Du trenger ikke beise hvert år. Med Butinox Terrassebeis får du beskyttelse av treverket med holdbarhet opptil tre år. Beis beskytter treverket mot sprekkdannelser, fukt, sopp og alger – og små barneføtter mot flis.

Fargevalg

Et gjennomtenkt uteområdet skaper en hyggelig atmosfære. På samme måte som du setter sammen farger og materialer innendørs, bør du gjøre det samme også utendørs. Velg terrassebeis i en farge som står i stil med omgivelsene og huset. Om du ønsker kan du også eksperimentere med flere farger på terrassen. Plantekasser, hagemøbler eller andre detaljer i f.eks. sort terrassebeis gir et lekkert og spennende uttrykk.

Butinox har et stort utvalg flotte beisfarger i både gylne og grå nyanser. Fargene er klassiske og tidløse, og satt sammen slik at du enkelt skal få et helhetlig og vakkert resultat når du skal velge farge på huset.

Butinox terrassebeisfarger

Butinox

Se film om Butinox terrassebeis : )

Her kan du lese mer om utemaling

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert