Lagerførte innerdører

Harmonie

Innerdørene vi har valgt ut som vårt faste lagerførte sortiment, tar for seg et bredt og fint spekter i Harmonies dørverden.

Overflater, farger og egenskaper er noen av forskjellene. Dette skal være med på å gjøre deg litt mer nysgjerrig på innerdører. Klassisk eller moderne utseende? Glatt, fylling eller struktur, farger…

Harmonie

«Innerdører lagerført» med Ole på lageret 🎬

Visste du at i en enebolig er det i snitt 8 innerdører?

Det utgjør ca 32 m² av veggarealet i huset ditt. Det er viktig å ikke glemme valg av dører når man pusser opp. Tenke på både utseende og kvalitet. Deler døren av rom hvor det er behov for god lydisolasjon? Ved bruk av innerdører med glass får man en flott romfølelse.

Tidligere tenkte ikke folk så mye på dette, men nå ser vi at innerdører har fått mer fokus, de er med på skape helheten i boligdrømmen din.

Harmonie

Innerdør Slett Kompakt

Hva er forskjellen på de ulike innerdørene?

Harmonie har massive, tunge innerdører, og rimeligere lettere modeller, i både klassisk og moderne design.

Harmonie

Massiv innerdør

Innerdører med massiv stamme, kombinert med splittet og limt ramtre, som gir en meget stabil dør med kvalitet ned til minste detalj. Man kjenner tyngden og kvaliteten i disse dørene når man åpner og lukker dem.

Kompakt innerdør

Velkjente dører med dype utforminger med en kjerne av rørspon. En kompakt innerdør har en god lydisolering. Vi anbefaler karm med dempelist, så får du ytterligere lyddemping.

Lett innerdør

Harmonie sine lette innerdører har samme design som kompaktdørene, men gir ikke like god lydisolering. En rimelig dør som er et godt alternativ inn til et rom eller en bod som ikke åpnes så ofte.

Harmonie

Velg riktig innerdør

Ulike rom - ulike behov.

Hva slags rom har du på hver side av døren?

Lydisolasjon

Har du barn i huset med ulik leggetid? Er vaskerom eller hjemmekontor i flittig bruk? Da er det en god idé å velge en massiv eller kompakt innerdør som gir god lyddemping. Bestill karm med dempelist, så er du sikret et godt resultat.

Design og farge

I tillegg til hvit, får du flere av våre innerdører i klassisk hvit, grå og dempet sort. Dørene kan dessuten bestilles i den fargen du måtte ønske. Harmonie har både kompakte og lette innerdører med samme design. Dørene i huset kan ha likt utseende, men ulik pris og kvalitet, avhengig av hvilke rom de deler av.

Valgmuligheter

Harmonie sine innerdører kan leveres med sidefelt, to-fløyet dør og som skyvedør. Skyvedører er en flott løsning der man ønsker å spare plass. De fleste innerdørene kan dessuten leveres med 4 mm herdet glass. Det slipper inn lys og gir større romfølelse.

Harmonie

Innerdør Line 1-speil

Lagerførte innerdører

Se også...

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert