Innerdøren – en del av interiøret

INNERDØREN SOM EN DEL AV TRENDBILDET

Tidligere har innerdører i fargen bomull vært det naturlige valget. Vi ser en klar økning i etterspørselen av fargede innerdører, og da helst grå i NCS fargen S 7500-N.

Innerdør Line Harmonie 2 Her ser dere Line serien i hvit, grå og dempet sort i 1 speil og helt glass.

LINE SERIEN – EN STILREN KVALITETSSERIE AV INNERDØRER

Line serien er en serie av kvalitetsdører i massiv utførelse. Line døren har massiv stamme, kombinert med splittet og limt ramtre, som gir en meget stabil dør med kvalitet ned til minste detalj. Man kjenner tyngden og kvaliteten i disse dørene når man åpner og lukker dem. Når du velger massiv dør får du dører som opprettholder en god lydreduserende evne. Kombinerer du døren med pakning karm vil du få det beste resultatet kombinert med god komfort. Massive dører har en fantastisk flott overflatefinish, som gjør at du står igjen med et møbel av en innerdør.

Harmonie lagerfører nå Line serien i hvit (NCS S 0502-Y), klassisk hvit (NCS S 0500-N), grå (NCS S 7500-N) og dempet sort (NCS S 8500-N).

KAN MAN BLANDE FARGENE?

Om du ikke ønsker å kjøre grå innerdører på alle rom i huset, anbefaler vi å velge en farge i samme etasje, eller bryte med for eksempel en grå innerdør som skyvedør der resten av dørene er hvite.

SKYVEDØR – ET SMART VALG!

Alle innerdører fra Harmonie kan leveres som skyvedør. Skyvedører gir deg en helt unik mulighet til å spare noen ekstra kvadratmeter i din bolig. Du sitter også igjen med en stilren og funksjonell løsning. Det kreves at du planlegger hvor du vil ha skyvedør før veggen bygges.

Å velge skyvedør er en flott løsning der man ønsker å spare plass. En hengslet dør opptar ca 1,2 kvm gulvplass og 0,8 løpemeter møbleringsbar vegg for å svinge 180 grader. All denne plassen kan man f  utnyttet ved å bruke skyvedør. Dørbladet forsvinner da inn i veggen og du får mer gulvplass og møbleringsbar vegg.


Nyhet! Sverre, Magnus og Oscar

Sverre, Magnus og Oscar er alle massiv dører med en fantastisk overflate-finish. Disse dørene har en tidløs eleganse, der de tredimensjonale rillene på dørene skaper en majestetisk stemning.

Innerdør Sverre, Magnus og Oscar Harmonie 3

Innerdør detaljer Harmonie 4

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert