Glava Glassull Isolasjon

- Det er lett å velge Glava Proff 34

Vegger, tak og etasjeskiller blir mye totalt, både i løft og kvadratmeter. Da er det viktig å velge et produkt som både er lett å jobbe med og isolerer godt.

Glava Proff 34 er et lett valg. Det isolerer nemlig ni prosent bedre enn annen standard byggisolasjon. Produktet finnes både på rull og på plate, velg det som passer ditt prosjekt best! Proff 34 er lett å bære, lett å skjære. 

Miljø og effektivitet  Når Glava Proff 34 pakkes, komprimeres isolasjonen ned til en femtedel av volumet. Det reduserer antall lastebiler på veiene og tid brukt på transport.  Inntil 80 prosent av isolasjonen er laget av returglass, noe som minsker miljøavtrykket for produktet. Nylig startet en ny ordning der avfallsstoffer fra glassullfabrikken i Askim nå brukes i fremstillingen av Leca-kuler. Det har gjort Glava Isolasjon enda mer bærekraftig. Velg Glava Proff 34 – det er lett!

Glava

Byggisolasjonen Glava Proff 34 er laget av glassull med høy andel returglass. Proff 34 isolerer ni prosent bedre enn annen standard byggisolasjon.

Glava

Ved isolering med Glava Proff 34 blir bygget merkbart mer energieffektivt.

Glava

Glava Proff 34 veier lite og sparer håndverkerkroppen for tunge løft.

Glava

Komprimerte pakker gjør Glava Proff 34 lettere å håndtere, og sparer plass både under transport og på byggeplass.

Glava

Bilde (fra venstre): Glava Proff 34 Rull | Glava Proff 34 Plate

Etterisolering av tak? Etterisolering av loft er både enkelt og lønnsomt.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert