Himling

En himling kan bestå av ulike materialer, for eksempel gips, tre og metall. Valg av materiale og design avhenger av stilen på rommet, ønsket nivå av isolasjon og lydisolering.

Innvendige takplater kan være et enkelt og effektivt alternativ når man skal velge himling i et rom. Gipsplater er vanligvis den rimeligste løsningen og de er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser og tykkelser. Trepaneler gir en varmere og mer naturlig følelse, og kan være et godt valg for rom som ønsker en mer rustikk stil. Metallplater gir en industriell look og kan være godt egnet for moderne eller minimalistiske interiørdesign.

Takplater er også tilgjengelige i mange forskjellige utførelser og farger. Noen plater er enkle og hvite, mens andre kan ha en teksturert overflate eller mønster som gir en mer interessant visuell effekt. Det finnes også takplater som kan males eller tapetseres for å matche interiørdesignet i rommet.

Utover det estetiske aspektet, kan innvendige takplater også hjelpe med akustikken i et rom ved å redusere ekko og støy. De kan også hjelpe med isolasjonen og redusere varmetap gjennom taket.

Når du velger innvendige takplater, er det viktig å vurdere størrelse, materialer, stil og formål med taket i rommet. En profesjonell entreprenør eller interiørdesigner kan hjelpe deg å velge den beste løsningen for dine behov og sørge for en riktig installasjon.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert