Tak-ess takplater

- Et klassisk tak

Enten du bygger nytt, rehabiliterer eller pusser opp, kan Tak-ess Inspirasjon hjelpe deg å realisere drømmen om et vakkert og stilfullt tak som hever standarden i rommet.

Den folierte takplaten er profilert på alle fire sider med not/fjær og v-fuge, og har et bruttoformat på 12x620x1220mm.

Tak-ess Inspirasjon er både praktisk og estetisk tiltalende, og den kan enkelt rengjøres med vanlige, ikke-fettholdige vaskemidler. Hvis du ønsker det, kan du også montere downlights for å skape en stemningsfull belysning.

Forestia

Produktet er tilgjengelig i tre forskjellige dekorer, 14TF Hvit Inspirasjon (lagerført), 40TF Hvit Silkematt og 45TF Hvit Rustikk, som gir deg mulighet til å velge en stil som passer ditt interiør. Tak-ess Inspirasjon er spesielt egnet for tørre rom, men kan også brukes i godt ventilerte vaskerom og baderom i boliger (Klimaklasse 1). Produktet har brannklasse D-s1, d0, som gir ekstra sikkerhet for din bolig.

Forestia

Produkt

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert