Garderobe

Garderoben der generasjoner møtes!

Gjennom Langlo kan vi tilby skreddersydde garderobeløsninger som passer deg og dine behov. Vi tilbyr et bredt utvalg av skyvedørsfronter, innredninger og belysning. Få inspirasjon og ideer til flott design og smarte funksjoner for din drømmegarderobe.

I flere tiår har Langlo sørget for garderobeløsninger som gir deg plass til alt du trenger i de forskjellige epokene av livet. I over 100 år har Langlo sørget for å bære tradisjonen videre og laget nye historier rundt i de tusen hjem hvor egne tradisjoner skapes.

Langlo er med sine drøyt 100 år, Norges eldste leverandør av norskproduserte garderober. Omringet av et av verdens vakreste naturområder på Sunnmøre har Langlo foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet for å kunne levere det beste innen garderobe og innredning i møbelkvalitet. Som en tradisjonsbærer i norsk møbelindustri med et århundre av innovasjon og entreprenørskap bak seg, produserer Langlo garderobeløsninger som blir levert over hele landet uten å gå på akkord med sine forfedres mantra; - Alltid skreddersydd etter folkets ønske og behov.

Skyvedørsmodell Safir

Vaskerommet er det viktigste rommet i mange hjem, og med Langlo Safir kan du kan raskt og enkelt lage din egen løsning for vaskemidler, rengjøringsutstyr, skittentøy og rene klær som må tørkes. Skyvedørsmodellen er kjent for sin gode kvalitet, slitestyrke og at den varer lenge. Dette er mye på grunn av de kraftige og stabile aluminiumsprofilene som blir brukt til omramming. Den tidløse skyvedørsmodellen er fleksibel i form og farge, og gir deg store valgmuligheter i det visuelle uttrykket. Safir har også funksjonelle fordeler som gjør den tilpasningsdyktig og godt egnet i de fleste interiør, enten du trenger oppbevaring på vaskerommet, badet eller soverommet.

Langlo

Si hei til funksjonelle fordeler med Langlo Safir.

Skyvedørsmodell Retro

Oppbevaring skal være funksjonelt men også stå i stil med ditt øvrige interiørdesign. Retro-modellen fra Langlo kombinerer historisk autentisitet og uttrykk med funksjon og personlighet. Måltilpassede skyvedører i møbelkvalitet med gripeprofil, topp- og bunnskinner i aluminium. Denne modellen leveres som en-, to- eller tresporsløsning med gulvgående dører og utenpåliggende hjulbeslag. Se vårt spennende utvalg av fyllinger!

Langlo

Bli inspirert til å skape din egen stil!

Med tegneprogrammet Langlo Designer kan du tegne og bestille din skyvedørsgarderobe fra din PC. (Programmet krever Windows)

Skyvedørsmodell Titan

Velg et moderne og slitesterkt uttrykk med Langlo Titan. De brede og stramme linjene gir den et stilig utseende, samtidig som den kraftige omrammingen gir deg et godt grep. Titan skyvedører er laget for å vare lenge og leveres med forskjellige inndelinger hvor feltene blir delt med flate sprosser. Dette er gulvgående dører som har hjulbeslag med kulelager og avsporingssikring.

Langlo

Velg et moderne og slitesterkt uttrykk med Langlo Titan.

Med tegneprogrammet Langlo Designer kan du tegne og bestille din skyvedørsgarderobe fra din PC. (Programmet krever Windows)

Garderobe inspirasjon:

Langlo

Topaz, 3 dører med 3 like felt i Grå NCS S 5500 N. Integrert LED-lys i toppskinne. Tresporsløsning i topp- og bunnskinne.

Flexiseksjoner/ Flexiinnredning/ møbelinnredning, flexi i sort preget utførelse. Kombinasjon mellom trådkurver, skuffer, garderobeoppheng, hyller og uttrekkbart bukseoppheng. Flexiseksjoner i 43,1 cm innvendig bredde.

  • Totalbredde 300 cm x 248 cm høyde

  • Dørbredde hver dør 105,4 cm


Langlo

Topaz, 2 dører med hel fylling i sortmalt eik. Integrert LED-lys i toppskinne.

Flexiseksjoner/ Flexiinnredning/ møbelinnredning, flexi i sort preget utførelse. Kombinasjon mellom skuffer, garderobeoppheng, hyller og uttrekkbare skohyller. Flexiseksjon i 60 cm innvendig bredde. 

  • Totalbredde 210cm x 248 cm høyde

  • Dørbredde hver dør 109 cm


Langlo

Topaz,  2 dører med hel fylling i lakkert eik.

Flexiseksjoner/Flexiinnredning/ møbelinnredning, flexi i hvit utførelse. Kombinasjon mellom skuffer (88 cm) og hyller. Flexiseksjoner i 88 cm innvendig bredde.

  • Totalbredde 192 cm x 248 cm høyde

  • Dørbredde hver dør 100 cm


Langlo

Topaz,  3 dører med 4 like felt. Omramming i Hvit NCS S 0500 N, felt/fylling i Lakkert eik med liggende finer retning. Tresporsløsning i topp- og bunnskinne.

Flexiseksjoner/Flexiinnredning/ møbelinnredning, flexi i hvit utførelse. Kombinasjon mellom skuffer (88 cm) og hyller. Flexiseksjoner i 88 cm og 60 cm innvendig bredde.

  • Totalbredde 280 cm x 248 cm høyde

  • Dørbredde hver dør 98,7 cm


Langlo

Topaz,  2 dører med hel fylling i lakkert bjørk.

Flexiseksjoner/Flexiinnredning/ møbelinnredning, flexi i hvit utførelse. Kombinasjon mellom skuffer (43,1 cm) trådkurver, hyller og garderobeoppheng.

  • Totalbredde 200 cm x 248 cm høyde

  • Dørbredde hver dør 104 cm


Langlo
Langlo

Hjørneløsning med Topaz skyvedører og møbelinnredning, flexi. Topaz 4, dører med hel fylling i sortmalt eik og klart speil. Integrert LED-lys i toppskinne.

Flexiseksjoner/Flexiinnredning/ møbelinnredning, flexi sort preget utførelse. Kombinasjon mellom skuffer (60 cm) uttrekkbare hyller med trådomramming og hyller. Flexiseksjoner i 88 cm og 60 cm innvendig bredde.


Les også våre tips & råd artikler