Garderobe

Maikampanje!

6. – 31. mai

-30% på hele kolleksjonen!

Gjør et kupp på måltilpasset garderobe!

Mål opp rommet hjemme og legg inn bestilling her ... eller hos ditt lokale byggevarehus.

Kampanjen gjelder på Langlo sin komplette kolleksjon:

✓ Skyvedørsfronter

✓ Innredning

✓ Belysning

Skap en helt personlig stil med god design og enda bedre funksjonalitet. Skandinavisk design med dype røtter i norsk møbelindustri.

Langlo er med sine 105 år, landets eldste leverandør av norskproduserte garderober. Omringet av et av verdens vakreste naturområder på Sunnmøre har de foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet for å kunne levere det beste innen garderobe og innredning i møbelkvalitet.

Som en tradisjonsbærer i norsk møbelindustri med et århundre av innovasjon og entreprenørskap bak seg, er de stolte over å produsere garderobeløsninger som blir levert over hele landet uten å gå på akkord med sine forfedres mantra; - Alltid skreddersydd etter folkets ønske og behov.

Langlo designer er åpen 24/7.

Mål opp rommet hjemme og legg inn bestilling her ... eller hos ditt lokale byggevarehus.

Garderoben der generasjoner møtes!

Gjennom Langlo kan vi tilby skreddersydde garderobeløsninger som passer deg og dine behov. Vi tilbyr et bredt utvalg av skyvedørsfronter, innredninger og belysning. Få inspirasjon og ideer til flott design og smarte funksjoner for din drømmegarderobe.

I flere tiår har Langlo sørget for garderobeløsninger som gir deg plass til alt du trenger i de forskjellige epokene av livet. I over 100 år har Langlo sørget for å bære tradisjonen videre og laget nye historier rundt i de tusen hjem hvor egne tradisjoner skapes.

Langlo er med sine drøyt 100 år, Norges eldste leverandør av norskproduserte garderober. Omringet av et av verdens vakreste naturområder på Sunnmøre har Langlo foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet for å kunne levere det beste innen garderobe og innredning i møbelkvalitet. Som en tradisjonsbærer i norsk møbelindustri med et århundre av innovasjon og entreprenørskap bak seg, produserer Langlo garderobeløsninger som blir levert over hele landet uten å gå på akkord med sine forfedres mantra; - Alltid skreddersydd etter folkets ønske og behov.

NYHET! Retro Finer

Denne våren presenterer Langlo den lekre nyheten Retro Finer. Se opp for en moderne dør med gode kvaliteter. Modellen leveres i finerte overflater, og er en slett dør med kantlist og innfelt håndtak. Velg mellom hvittonet, lakkert, gyllen mørk og sortmalt eikefiner. Nyheten er tilgjengelig i tegneprogrammet Langlo Designer nå!

Innfrest håndtak

 • Høyde: 32 mm/Lengde: 156 mm

 • Håndtak leveres kun i sort utførelse

 • Håndtak kan velges bort, men til samme pris

Topp- og bunnskinne

 • Leveres i en-, to- og tre spors skinner i alle varianter

 • Kan også bestilles med LED-lys i toppskinne

Bestille skyvedørsgarderobe?

Med tegneprogrammet Langlo Designer kan du tegne og bestille skyvedørsgarderobe fra din PC.

NB! Programmet krever Windows

Skyvedørsmodell Safir

Vaskerommet er det viktigste rommet i mange hjem, og med Langlo Safir kan du kan raskt og enkelt lage din egen løsning for vaskemidler, rengjøringsutstyr, skittentøy og rene klær som må tørkes. Skyvedørsmodellen er kjent for sin gode kvalitet, slitestyrke og at den varer lenge. Dette er mye på grunn av de kraftige og stabile aluminiumsprofilene som blir brukt til omramming. Den tidløse skyvedørsmodellen er fleksibel i form og farge, og gir deg store valgmuligheter i det visuelle uttrykket. Safir har også funksjonelle fordeler som gjør den tilpasningsdyktig og godt egnet i de fleste interiør, enten du trenger oppbevaring på vaskerommet, badet eller soverommet.

Langlo

Si hei til funksjonelle fordeler med Langlo Safir.

Skyvedørsmodell Retro

Oppbevaring skal være funksjonelt men også stå i stil med ditt øvrige interiørdesign. Retro-modellen fra Langlo kombinerer historisk autentisitet og uttrykk med funksjon og personlighet. Måltilpassede skyvedører i møbelkvalitet med gripeprofil, topp- og bunnskinner i aluminium. Denne modellen leveres som en-, to- eller tresporsløsning med gulvgående dører og utenpåliggende hjulbeslag. Se vårt spennende utvalg av fyllinger!

Langlo

Bli inspirert til å skape din egen stil!

Bestille skyvedørsgarderobe?

Med tegneprogrammet Langlo Designer kan du tegne og bestille skyvedørsgarderobe fra din PC.

NB! Programmet krever Windows

Skyvedørsmodell Titan

Velg et moderne og slitesterkt uttrykk med Langlo Titan. De brede og stramme linjene gir den et stilig utseende, samtidig som den kraftige omrammingen gir deg et godt grep. Titan skyvedører er laget for å vare lenge og leveres med forskjellige inndelinger hvor feltene blir delt med flate sprosser. Dette er gulvgående dører som har hjulbeslag med kulelager og avsporingssikring.

Langlo

Velg et moderne og slitesterkt uttrykk med Langlo Titan.

Bestille skyvedørsgarderobe?

Med tegneprogrammet Langlo Designer kan du tegne og bestille skyvedørsgarderobe fra din PC.

NB! Programmet krever Windows

Garderobe inspirasjon:

Langlo

Topaz, 3 dører med 3 like felt i Grå NCS S 5500 N. Integrert LED-lys i toppskinne. Tresporsløsning i topp- og bunnskinne.

Flexiseksjoner/ Flexiinnredning/ møbelinnredning, flexi i sort preget utførelse. Kombinasjon mellom trådkurver, skuffer, garderobeoppheng, hyller og uttrekkbart bukseoppheng. Flexiseksjoner i 43,1 cm innvendig bredde.

 • Totalbredde 300 cm x 248 cm høyde

 • Dørbredde hver dør 105,4 cm


Langlo

Topaz, 2 dører med hel fylling i sortmalt eik. Integrert LED-lys i toppskinne.

Flexiseksjoner/ Flexiinnredning/ møbelinnredning, flexi i sort preget utførelse. Kombinasjon mellom skuffer, garderobeoppheng, hyller og uttrekkbare skohyller. Flexiseksjon i 60 cm innvendig bredde. 

 • Totalbredde 210cm x 248 cm høyde

 • Dørbredde hver dør 109 cm


Langlo

Topaz,  2 dører med hel fylling i lakkert eik.

Flexiseksjoner/Flexiinnredning/ møbelinnredning, flexi i hvit utførelse. Kombinasjon mellom skuffer (88 cm) og hyller. Flexiseksjoner i 88 cm innvendig bredde.

 • Totalbredde 192 cm x 248 cm høyde

 • Dørbredde hver dør 100 cm


Langlo

Topaz,  3 dører med 4 like felt. Omramming i Hvit NCS S 0500 N, felt/fylling i Lakkert eik med liggende finer retning. Tresporsløsning i topp- og bunnskinne.

Flexiseksjoner/Flexiinnredning/ møbelinnredning, flexi i hvit utførelse. Kombinasjon mellom skuffer (88 cm) og hyller. Flexiseksjoner i 88 cm og 60 cm innvendig bredde.

 • Totalbredde 280 cm x 248 cm høyde

 • Dørbredde hver dør 98,7 cm


Langlo

Topaz,  2 dører med hel fylling i lakkert bjørk.

Flexiseksjoner/Flexiinnredning/ møbelinnredning, flexi i hvit utførelse. Kombinasjon mellom skuffer (43,1 cm) trådkurver, hyller og garderobeoppheng.

 • Totalbredde 200 cm x 248 cm høyde

 • Dørbredde hver dør 104 cm


Langlo
Langlo

Hjørneløsning med Topaz skyvedører og møbelinnredning, flexi. Topaz 4, dører med hel fylling i sortmalt eik og klart speil. Integrert LED-lys i toppskinne.

Flexiseksjoner/Flexiinnredning/ møbelinnredning, flexi sort preget utførelse. Kombinasjon mellom skuffer (60 cm) uttrekkbare hyller med trådomramming og hyller. Flexiseksjoner i 88 cm og 60 cm innvendig bredde.


Les våre tips & råd artikler

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert