Sett hjemmet ditt i system

Samtidig som mange av oss drukner i ting, søker stadig flere etter en mer bærekraftig livsstil, og mange ønsker å redusere forbruket.

Derfor er vi vel så avhengig av å ha et meningsfylt system for tingene, som av tingene i seg selv. En Langlo-garderobe er en investering i kvalitet og funksjon, og den varer lenge. Langlo produkter kan endres og tilpasses i utførelse og størrelse, for å etterleve alle behov i et hvert hjem. Samtidig finnes det mange smarte detaljer å velge mellom av forskjellige innredninger og tilbehør slik at en kan skreddersy garderoben etter eget ønske. Dette gir oversikt og plass til alle eiendelene dine så en slipper å kaste.

Norge er blant de landene i verden som har høyest materialforbruk per person, og vi kaster mer enn noe annet land. Derfor er vi nødt til å bruke tingene vi kjøper mye lenger enn vi gjør i dag, og gjenbruke og dele mye mer. Dermed trenger man et smart oppbevaringssystem for å ta vare på alle eiendelene til neste generasjon skal bruke de.

Innredning slim 37 cm oak hvit

Langlo garderobeløsninger


Tegn din skyvedørsgarderobe

Langlo designer er åpen 24/7. Tegn og send tilbudsforespørsel via Langlos digitale tegneprogram.

Skyvedører produseres på Sunnmøre i Stranda Kommune. Etter dine oppgitte mål, fra gulv til tak, og fra vegg til vegg - produseres dørene på skreddersøm. Det er flere forskjellige skyvedørsmodeller som med sine forskjellige egenskaper og valgmuligheter gjør at du kan velge den modellen som passer akkurat til ditt hjem.

langlo designer#2

Med tegneprogrammet Langlo Designer kan du tegne og bestille din skyvedørsgarderobe fra din PC. (Programmet krever Windows)


Få flere gode tips og råd til små og store prosjekter!