Oppgrader bålpannen din til et rentbrennende ildsted

Ønsker du alle fordelene ved en rentbrennende bålpanne, uten å måtte bytte ut din gamle, eller kjøpe en ny i tillegg? Espegard har gode løsninger både for deg, lommeboka og miljøet!

Hva betyr det at bålpannen er rentbrennende?

Rentbrennende bålpanner har et større hull i bunnen av gryta enn hos de tradisjonelle bålpannene, for ekstra oksygentilførsel. I tillegg har de en «renbrennerinnsats» plassert i gryta med perforerte hull i bunnflaten og langs toppen, som slipper inn luft til bålet. Luften fordeler seg altså mellom bunnen og toppen av bålet, og det oppstår en sekundær forbrenning av røykgasser. Dette gjør at røyken og partiklene fra forbrenningen trekkes opp i bålet, istedenfor å spre seg slik det vil i en tradisjonell bålpanne. Flammene brenner jevnere og varmere, så du altså oppnår mer varme og mindre røyk.

Espegard

1. GOD LUFTTILFØRSEL

Kald luft trekkes inn gjennom åpningen i bunnen av ildstedet.

2. OKSYGEN VARMES OPP

Mellom veggene av ildstedet og den rentbrennende innsatsen varmes luften opp og strømmer videre oppover.

3. RENTBRENNENDE EFFEKT

I toppen føres den oppvarmede luften tilbake til bålet og tenner røykgassene fra forbrenningen i ildstedet.

Espegard

To muligheter for oppgradering

Espegard assosieres med sitt solide håndverk, sine gjennomtenkte løsninger og holdbare kvalitetsprodukter. Vi vet at en bålpanne fra Espegard kan vare i årevis. Det å erstatte eller kaste et produkt med høy bruksverdi, og kanskje til og med en god porsjon affeksjonsverdi, kan sitte langt inne for flere av oss. Dette har Espegard tenkt på. Derfor har de designet løsninger som gjør at du kan beholde din gamle bålpanne, og samtidig få den rentbrennende og tilnærmet røykfrie effekten som finnes i den nye Rein-serien. Bra for lommeboka, bra for miljøet!

Renbrennerinnsats 60 til din gamle bålpanne eller Fyrfat

  • Behold stativ, kjettinger og gryte på din eksisterende bålpanne

  • Tilbehør passer som før

  • Rimelig måte å oppnå en rentbrennende effekt

  • Mer varme, mindre røyk og lukt i klærne

Espegard

Med denne innsatsen oppgraderer du ditt ildsted til et rentbrennende ildsted! Den gir en vesentlig bedre forbrenning, samtidig som røyk og lukt reduseres.

Merk: Siden den tradisjonelle gryta har et begrenset luftinntak (mindre hull i gryta), vil man ikke klare å oppnå topp renbrennereffekt med denne løsningen. Dette fungerer likevel bra og er et godt alternativ for deg som ønsker en rimelig oppgradering av din eksisterende Espegard bålpanne.

Rentbrennende oppgraderingspakke 60 - Optimal rentbrennende effekt med innsatsmodulen!

  • Mer varme, mindre røyk og lukt i klærne

  • Behold stativ og kjettinger fra bålpannen du allerede har

  • Tilbehør passer som før

  • Du får en oppgradert gryte med større luftehull for mer tilluft, som gir optimal effekt sammen med innsatsen

Espegard

Utnytt potensialet til det fulle! I denne pakken får du ny gryte med større hull i bunn, for bedre lufttilførsel. Du får også med innsatsmodulen, som sørger for at røyk og partikler ledes opp gjennom ilden, slik at du kan nyte god varme uten sjenerende røyklukt. Du beholder ditt eksisterende stativ og kjettinger, men får alle fordelene ved en rentbrennende Bålpanne - bra for miljøet, bra for lommeboka!

Espegard

Les mer om bruk av bålpanne og tilbehør, få gode tips og råd og enkle vedlikeholdstips.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert