NorDan

Kvalitetsprodukter skreddersydd dine behov.

Tre / aluminium

Vinduer fra NorDan kan leveres både med og uten utvendig vedlikeholdsfri aluminiums­bekledning. Aluminiumsbekledningen beskytter trevirket mot UV-stråling, noe som bidrar ytterligere til produktets levetid.

NorDan

Hel aluminium

NorDan leverer vindu og dører i hel aluminium. Dette er et materialvalg som gir helt unike egenskaper i forhold til styrke, størrelse, varighet, brannsikkerhet m.m.

NorDan

SoundTech

Med verdier helt opp mot Rw 49 dB er NorDan klasseledende på støy, og sikrer svært god komfort innvendig selv om trafikken raser forbi på utsiden. Tilpasset de strenge kravene som stilles fra byggherrer i de store byene.

NorDan

Biokompositt

Produsert i et miljøvennlig biokompositt-materiale. Slitesterkt og robust. Vinduene produseres i en stor 3D printer som kan produsere vinduer og dører opp til 1,5 meters bredde og 2,5 meters høyde. Produksjonstiden for ett vindu er cirka to timer.

NorDan

Tilvalg

Solskjerming

Alle ønsker å slippe dagslyset inn i hjemmet, men på skyfrie dager kan sollyset bli sjenerende. Uansett om du foretrekker screens, plisségardiner eller persienner lar solskjermingen deg ta kontrollen over lyset du slipper inn.

Aluminiumsbeslag

Alle NorDan vinduer kan leveres med utvendig vedlikeholdsfri aluminiums­bekledning. Aluminiumsbekledningen beskytter trevirket mot UV-stråling, noe som bidrar ytterligere til produktets levetid.

Glasstyper

Personsikkerhet, innbruddssikkerhet eller innsynsreduksjon. NorDan lar deg velge i en rekke forskjellig glass. Slik at du kan tilpasse det vinduet som passer aller best for deg.

  • Sikkerhetsglass

Nordan
  • Lyd- / støydempende produkter

Nordan
  • Solglass

Nordan
  • Selvrensende glass

Nordan
  • Antidugg glass

Nordan
  • Innsynsreduserende glasstyper

Nordan

Sprosser

Ved å tilføye sprosser til vinduene dine kan du sette et mer personlig preg til ditt hjem. Vindussprosser er tilgjengelig i flere forskjellige typer.

Vinduer i Hel Aluminium gjør visjoner til virkelighet, og store dimensjoner åpner opp og gir rom for lys og luft.

De beste vinduene i et bygg er de som er tilpasset sitt bruksområde på sitt sted. Ulike nivåer av isolering gjør at selv store glassarealer kan bidra positivt til energiregnskapet, og tilnærmet vedlikeholdsfrie materialer skaper langsiktighet og forutsigbarhet.

NorDan

NorDan

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert