Terrassebord Eco OrganoWood

Terrassebord for miljømerkede, sølvgrå terrassegulv. OrganoWood®-modifisert terrassebord er utviklet for å tåle hardt utsatte miljøer.

Den prisbelønnede og patenterte teknologien for modifisering av biofibrer gjør det mulig. Alle stoffene i OrganoWood®s produkter er klassifisert som ufarlige for miljøet iht. CLP-förordningen (EF-nr. 1272/2008) og kan derfor føres tilbake til det naturlige kretsløpet. Dermed er det ikke behov for å gjenvinne trevirket som miljøfarlig avfall, siden det kan gjenvinnes som ubehandlet trevirke i samsvar med lokale forskrifter.

OrganoWood

OrganoWood

OrganoWood®-modifisert trevirke finnes i en lang rekke forskjellige dimensjoner og i fire forskjellige kvaliteter.

ORGANOWOOD®

Fururåvaren til OrganoWood®-terrassevirke kommer fra de beste furudistriktene i det sørlige Sverige. Treråvare fra sør i Sverige kjennetegnes av at det vokser relativt raskt, trevirket oppviser derfor en større variasjon i kvistens utseende og en litt mindre andel kjernetre sammenlignet med råvare fra nord i landet.

ORGANOWOOD® SELECT

Fururåvaren til OrganoWood®-Select kommer fra de beste furudistriktene midt i og nord i Sverige. Treråvare fra disse distriktene karakteriseres av det har en relativ høy andel kjernetre samt at kvistene er mindre og rundere i formen.

ORGANOWOOD® SELECT PLUS

Fururåvaren til OrganoWood® Select Plus modifisert terrassevirke kommer fra midt i og nord i Sverige og er en OrganoWood® sortering av råvare som gir inntrykk av et jevnere og roligere utseende sammenlignet med OrganoWood® Select. Trevirket har også blitt plussbehandlet med OrganoWood® 02. Trebeskyttelse: Smuss- og vannbeskyttelse, som gjør trevirket vannavvisende, gir en høyere formstabilitet, redusert risiko for påvekst samt en overflate som det blir lettere å gjøre ren.

ORGANOWOOD® MAGNUM PLUS

Nytt i år er Magnum Plus, som er grovere terrassebord. Fururåvaren til OrganoWood® Magnum Plus modifisert terrassevirke kommer fra de beste furudistriktene i det sørlige Sverige. Trevirket har også blitt plussbehandlet med OrganoWood® 02. Trebeskyttelse: Smuss- og vannbeskyttelse, som gjør trevirket vannavvisende, gir en høyere formstabilitet, redusert risiko for påvekst samt en overflate som det blir lettere å gjøre ren. Et 45 mm tykt terrassevirke i to bredder.

Organowood


Miljø og gjenvinning

OrganoWood® terrassevirke er et miljøsertifisert alternativ til tradisjonelt trykkimpregnert trevirke. Trevirket inneholder kun stoffer som kan føres tilbake til det naturlige kretsløpet. Dermed er det ikke behov for å gjenvinne trevirket som miljøfarlig avfall, siden det kan gjenvinnes som ubehandlet trevirke i samsvar med lokale forskrifter. Alle stoffer som terrassevirket inneholder, er klassifisert som ufarlige for miljøet i samsvar med CLP-forordningen (EF-nr. 1272/2008).

OrganoWood® trevirke er godkjent til bygging av svanemerkede hus og bygninger.

OrganoWood

Garanti

OrganoWoods trevirke har 10 års garanti på råtebeskyttelse.

Hvor mye terrassebord trenger jeg? Terrassebord 95 mm - ca 10,2 lm pr. m², terrassebord 120 mm - ca 8,1 lm pr m², terrassebord 145 mm - ca 6,7 lm pr m²

Terrasse GUIDE - Tabell over forbruk og skruelengde

Organowood er ikke på lager, men kan skaffes.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert