Fiberon kompositt terrassebord

Eksklusive vedlikeholdsfrie terrassebord av ypperste kvalitet som gir en vakker terrasse år etter år.

Bordene krever ingen beising, oljing eller maling - kun vanlig vask og rengjøring ved behov. 30 års garanti på flekk, falming og ytelse! Overflaten gjør terrassebordene meget motstandsdyktige overfor flekker, blekning og fargeendringer, og sørger for en unik beskyttelse, holdbarhet og slitestyrke - ingen fliser eller sprekker.

Fiberon/Fritzøe Engros

Foto: Terrassebord Kompositt Goodlife Beach House

Fiberon terrassebord er miljøvennlige og består av hele 94% resirkulert materiale. Festes uten synlige skruer ved bruk av Phantom festeklips i de freste sporene eller ved bruk av Cortex-skruer. Monteres med bjelkeavstand på 400 mm (CC40) og minimum 40 mm lufting under terrassebordene. Det benyttes ca 7 løpemeter pr m².

Se monteringsvideo:

Fordeler med kompositt terrassebord

Kompositterrasser krever minimalt med vedlikehold i forhold til terrasser av tre.

Kompositterrasser leveres som ferdige produkter, og krever ALDRI sliping, beising eller maling – kun litt rengjøring med såpe og vann i blant. Treverk må behandles etter montering, og deretter på nytt hvert eller annenhvert år. Det betyr at du kommer til å måtte legge ned mye tid og penger på å vedlikeholde terrassen.

Kompositterrasser koster mindre i løpet av sin levetid enn det treverk gjør, og dessuten varer de lengre.

Selv om trykkimpregnert treverk har lavere kostnader i første omgang, er vedlikeholdskostnadene betydelig høyere. Vedlikehold av en terrasse i tre koster i gjennomsnitt fra 3500 til 6500 kroner i året. Til sammenligning koster vedlikeholdet av kompositterrasser et par hundre kroner i året. Kompositt ser derimot like fint ut år etter år. Så den vakre nye terrassen kommer til å forbli like vakker.

Kompositterrasser er mer holdbare og varer lengre.

Treterrasser er utsatt for fukt, sopp og råte, og har betydelig kortere levetid enn kompositt.

Kompositterrasser ser ut som terrasser av tre.

Kompositterrasser har det samme vakre utseendet som naturlig og eksotisk treverk, med diskrete fargestrøk og varierte trefibermønstre.

Komposittmaterialer er miljøvennlige og giftfrie.

Fiberons kompositterrasser fremstilles av lokalt innhentede, gjenvunnet plast, overskuddstrevirke og andre materialer. Ved å bruke disse materialene forhindrer vi at over 50 000 tonn av plast og annet avfall ender opp på fyllingen eller i forbrenningsanlegg hvert år. Komposittmaterialene bidrar til mindre avskoging, er frie for giftige kjemikalier som ofte finnes i trykkimpregnert tømmer, og er fremstilt i en prosess med null vannavfall.

Kompositterrasser er tryggere.

Kompositterrasser i tre og plast fliser ikke og er sklisikre, noe som gjør hjemmet ditt sikrere for både barn og husdyr (og for deg selv når du går barbeint).

Fibron

Foto: Terrassebord Kompositt Seaside Grey

Hvor mye terrassebord trenger jeg? Terrassebord 95 mm - ca 10,2 lm pr. m², terrassebord 120 mm - ca 8,1 lm pr m², terrassebord 145 mm - ca 6,7 lm pr m²

Terrasse GUIDE - Tabell over forbruk og skruelengde

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert