Spraymaling fra Quick Bengalack

Gjenbruk og redesign er mer populært enn noensinne. Møbler og detaljer kan enkelt få nytt liv med nye farger. Så er det ikke minst både miljøvennlig og godt for lommeboka.  

Før du begynner å lete etter nye møbler, bør du først ta en titt i boden, i kjelleren, på loftet og garasjen. Kanskje du allerede har noen interiørskatter som du ikke er klar over? Et slitt bord, en lysestake, hyller, stoler, kommoder eller solblekede terassemøbler kan være skjulte skatter som kan gi rommet ditt et unikt preg. Mulighetene er mange når du tar en titt på det du allerede har!

Du kan gi nytt liv til ting du allerede har på en rask, enkel og rimelig måte. Fantasien og kreativiteten din er de eneste begrensningene. Uansett om det er metall, tre, hardplast eller glass, og om det er nytt eller gammelt, kan alt fornyes!

Gul vase: 5954 freestyle - Lysestake: 180 Kobber Metallic - Bord: 5932 Skinn

Spraymaling er utrolig enkelt! Med det store fargeutvalget kan du finne din favorittfarge og enkelt gi en ekstrem forvandling på alt fra leker, interiør, knotter og biler. Alt du trenger å gjøre er å spraye på malingen, og vips så har du fornyet gjenstanden på en enkel måte.

Lysfat: 5932 Skinn

Fordeler med Quick Bengalack Spray

  • Kan brukes på mange underlag

  • Gir en ekstremt slitesterk overflate

  • Kan blandes i alle fargetoner

  • Velg mellom silkematt eller blankt utseende

  • Enkel å påføre

  • Spray – lakk og påføring i ett

Klokke: Ramme og visere, 5931 Solnedgang, skiven 5932 Frappe - Liten vase: 5932 Skinn - Asjett: 83 Signalrød - Glass: 5926 Frappe

Lampe: 5933 Årgang

Skrivebord: 5948 Core

Lampe: 5930 Dus

Tips til et sommerlig festbord

For å skape den perfekte feststemningen, kan man finne frem alt fra gamle lysestaker og vaser til brukte flasker og godt brukte serviettringer. Med å bruke Quick Bengalack kan du gi nytt liv til all festdekor. Om ønskelig, er det lett å tilpasse fargen slik at den passer til temaet for festen, enten det er dåp, bursdag, konfirmasjon, 17. maifest eller temafest.

I dette tilfellet ble all dekor spraylakkert i én og samme operasjon med Quick Bengalack Universal Spray - også her i nyansen 5502 Krem, for den optimale harmonien på festbordet.

Dekor: 5502 Krem - For den optimale harmonien på festbordet

Nyhet! 6 nye trendfarger

Quick bengalack - Alle farger

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert