Eliteidrett

Lillehammer Ishockeyklubb

Gausdal Landhandleri har i flere år vært samarbeidspartner med Lillehammer Ishockeyklubb og vi inngikk i 2022 avtale om samarbeid for det nyetablerte damelaget @lillehammerikdamer som skal spille i Bambusaligaen. Som sponsor for Lillehammer Ishockeyklubb var det helt naturlig for oss i Gausdal Landhandleri å bidra til at hockeyjentene får de samme muligheter som guttene. Vi gleder oss til å følge våre to elitelag videre i sesongen.

Elverum Håndball

Elverum Håndball er en klubb med lange og stolte tradisjoner helt tilbake til 1946. I 1960 spilte Elverum semifinale i NM, med over 4.000 tilskuere utendørs på den gamle grusbanen. Elverum Håndball var tidlig en foregangsklubb på herresiden i Norge og har i mange år vært i de øverste divisjonene. Etter noen «mørke år», har tilbakekomsten til øverste nivå i norsk herrehåndball satt skikkelig fart.

Elverum Håndball Herrer er i dag eliteproduktet til klubben. Gausdal Landhandleri inngikk i 2022 avtale om samarbeid med Elverum Håndball på tvers av våre byggevarehus på Elverum, Rena og Flisa.