Utemaling Butinox Futura 16

Eksteriørmalingen Butinox Futura 16 er bygget på en helt ny generasjon akrylteknologi. Dette gjør at vi kan gi hele 16 års garanti på farge og glans. Malingen er vannbasert og selvrensende.

16 års garanti på farge og glans

Butinox Futura 16 er testet under ekstreme klimatiske forhold, i solrike Florida og i Norge. Langtidstester viser at Butinox Futura 16 har hele 55 % bedre holdbarhet på farge og glans enn tradisjonell maling.

Butinox

Selvrensende maling

Malingen gir en hydrofil, selvrensende overflate. Mindre skitt og smuss fester seg til husveggen, og en regnskur vil bidra til å vaske overflaten. Dette gjør at huset ser nymalt og rent ut lengre.

Butinox

Enklere og raskere påføring

Smart Flow Technology gjør at malingen får en kremaktig konsistens som er lett å stryke ut. Det gjør at malejobben blir enklere og raskere, med mindre drypp og søl.

Butinox

✓ 16 års garanti på farge og glans

✓ Selvrensende maling

✓ Enkel og rask påføring

✓ Svanemerket for enklere miljøvalg

Se video om nyheten Butinox Futura 16:

Itte gløm!

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert