Kodelås for ytterdør

- et trygt hjem

Nimly

Med kodelås til ytterdøren gjør du hjemmet ditt trygt. Alle har et behov for å føle seg trygge i sitt eget hjem, og vite at ingen uvedkommende kommer seg inn.

Mange har nok også opplevd å låse seg ute, eller at barna har glemt nøklene og må vente ute til du kommer hjem. Med en digital kodelås slipper du bekymre deg for å miste nøkkelen.

En digital kodelås kan låses opp med koder, mobilen og nøkkelbrikker. Noen kodelåser har også fingeravtrykksleser. Mange av dagens kodelåser har også mulighet for fjernstyring. Du kan da åpne døren selv om du ikke er hjemme. Dette kan være praktisk dersom du får gjester eller håndverkere på besøk.

Nimly

Kodelås Touch Pro - Fingeravtrykkslås

Kodelås Touch Pro er en stilren og velutstyrt smartlås i skandinavisk kvalitetsutførelse med fingeravtrykksleser, berøringspanel, kode, nøkkelbrikker.

  • Enkel montering

  • Mulighet for tilkobling til smarthjemsystemer

Touch Pro er en smartlås som gjør det lett å komme og gå uten å måtte tenke på nøkler. Fingeravtrykksleser, kode og nøkkelbrikke (og reservenøkkel) gir ekstra trygghet og fleksibilitet.

Smartlåser gir mange fordeler. Med både kode, nøkkelbrikke og fingeravtrykk blir det lettere enn noensinne å låse seg inn hjemme. Du kan dessuten styre låsen med en egen Nimly-app eller med en annen smarthjemapp.

Kodelås Touch

Kodelås Touch er en stilren og velutstyrt smartlås i skandinavisk kvalitetsutførelse med berøringspanel, kode, nøkkelbrikker.

  • Enkel montering

  • Mulighet for tilkobling til smarthjemsystemer

Kodelås Touch er en smartlås som gjør det lett å komme og gå uten å måtte tenke på nøkler. Kode og nøkkelbrikke (og reservenøkkel) gir ekstra trygghet og fleksibilitet.

Å slippe å huske på nøkler er praktisk både for barn og voksne. Nimly Touch har moderne berøringsteknologi og kapasitet til inntil 999 unike koder og kodebrikker. Slipp inn dem du vil, med tidsbegrensede, individuelle koder/nøkkelbrikker.

Enkel montering

Kodelås Touch og Touch Pro monterer du enkelt selv. Det er ikke behov for boring. Du velger selv hvilken vei håndtaket skal vende, avhengig av om døra er høyre- eller venstrehengslet.

Klar for tilkobling til smarthjemsystemer

Kodelås Touch og Touch Pro er klargjort for tilkobling til smarttelefon og smarthjemsystemer. Med fjernstyring kan du da åpne døren selv om du ikke er hjemme. Dette kan være praktisk dersom du får gjester eller håndverkere på besøk. Du vil også bli varslet om hvem som kommer og går hjemme hos deg. Bruker du Nimly-appen, må du i så fall komplettere den med tilleggsproduktene Connect og Gateway. Bruker du et annet smarthjemsystem, kompletterer du det med tilleggsproduktet Connect.

Connect App for styring av låser på avstand

Med appen Nimly Connect kan du enkelt kontrollere låser fra Nimly (EasyAccess). Lås opp døren, lås igjen etter deg eller gi tidsbegrenset tilgang til låsen. Lås opp for bestefar, budet, naboen eller venner, uten å være hjemme. Bli varslet når barna dine kommer hjem eller håndverkeren drar igjen. Nimly Connect appen er smarthjemkompatibel, så du kan enkelt samle flere av smarthjemløsningene dine på ett sted.

Nimly

Velkommen til et smartere hjem 🎬

Utvalgte produkter 🔐 📸

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert