Jotun fargekart 2023

Interiørfargene for 2023 - Farger som forteller hjemmets historie

Fargene vi omgir oss med betyr mer enn noensinne – både når det gjelder hva de forteller om oss, og hvordan de beriker stemningen i hjemmet.

Jotun LADY’s nye fargekart for 2023, «STORIES – Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre.

Alle hjem forteller historier om dem som bor der. Ulike former, tekstiler, materialer og farger formidler ulike personligheter og følelser. Interiør er omgivelsene vi skaper for oss selv, og valgene vi tar sier noe om våre håp og verdier. Både bevisst og ubevisst.

I en tid farget av mange endringer, har vi blitt mer bevisste på verdien av å prioritere det som er meningsfullt.

For mange av oss handler det om å finne roen i det enkle. Søke lindring i naturen. Eller å omfavne nostalgi og kreativt gjenbruk. Vi søker optimisme og glede i hverdagens små og store øyeblikk.

STORIES kolleksjonen består av 21 farger, valgt på grunn av deres ærlighet og allsidighet. Fargene består av nye og tidløse nyanser. De er delt inn i tre fargepaletter som skaper kreative stemninger.

SERENE PRESENCE - NATURALLY GROUNDED - CURATED LIVING

Glade orange toner. Myke pasteller og vårlige grønntoner gir en frisk atmosfære. Naturlig grønn. Brent oker og oppkvikkende toner. Alle er varme jordfarger og som balsam for sjelen.

Nyanserte rødtoner gir et sofistikert uttrykk, balansert med dempende nøytraler og blå aksenter.

Velg farger som inspirerer deg. Farger som lar hjemmet fortelle historier om det som virkelig betyr noe for deg. Lag omgivelser som du og diner kan trives i, og gledes over i lang tid.

Skap fra hjertet med STORIES ❤️

Last ned:

SERENE PRESENCE

Enkelhet er ofte veien til lykke og tilfredshet.Når våre viktigste behov er sørget for, finner vi dypere ro ved å rense hjemmet og hverdagene for unødvendige distraksjoner. Vi fokuserer på det som virkelig betyr noe – tingene som inspirerer oss og som gir oss bakkekontakt.

Jotun

BORD: LADY SUPREME FINISH PURE MATT 2489 BELLA

Jotun

VEGG: LADY PURE COLOR 1520 CHEERFUL PEACH

Jotun

NATURALLY GROUNDED

Naturen er aldri symmetrisk, men alltid vakker. Skjønnhet handler ikke om perfeksjon, og et plettfritt interiør er sjelden inspirerende. Det er de små ufullkommenhetene vi forelsker oss i – og som forteller historien om livene i hjemmene våre.

Jotun

VEGG: LADY PURE COLOR 1536 BURNT OCHRE

Jotun

VEGG: LADY PURE COLOR 8183 URTEHAGE

Jotun

CURATED LIVING

Farger og stiluttrykk fra en svunnen tid tiltrekker oss. Vi omfavner nostalgien som historien bringer med seg, og tilfører nåtidens farger og komfort. Kombinasjonen av kreativ gjenbruk, nye farger og fremtredende interiørobjekter vitner om bevisste valg som skaper et unikt og personlig uttrykk.

Jotun

BORD: LADY SUPREME FINISH PURE MATT 2951 SOPHISTICATED RED

Jotun

VEGG: LADY PURE COLOR 5530 COLLECTED BLUE

Jotun

Våre anbefalte produkter

Se flere fargekart for interiørmaling, utemaling og terrasse.

Trenger du flere gode tips og råd til ditt malingsprosjekt - inne eller ute?

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert