Glassrekkverk

Nyt lyset og utsikten

Glassrekkverk på terrassen gir deg fullt utbytte av en vakker utsikt samtidig som det bidrar til å øke romfølelsen, både utendørs og innendørs. Naturen bringes inn og du kan nyte lyset og utsikten. Med en fleksibel løsning får du på en enkel måte et glassrekkverk som både er elegant og sikkert, med et stilfullt og moderne design.

Høy kvalitet

BMI Glassrekkverk består av klart, herdet laminert sikkerhetsglass og solide festeanordninger i syrefast stål. Den høye kvaliteten på glassrekkverket sikrer mot at personer kan falle gjennom glasset, eller at glasset kan falle ned ved brudd. Dette gir deg en ekstra trygghet.

Mange bruksområder

BMI Glassrekkverk egner seg godt til boliger, hytter, næringsbygg og borettslag. Det er godkjent for montering opp til 10 m over terreng. Glassrekkverket egner seg like godt innendørs som utendørs.

BMI

Glassrekkverk gir deg fullt utbytte av en vakker utsikt samtidig som det bidrar til å øke romfølelsen, både utendørs og innendørs. Med BMI sin fleksible løsning får du på en enkel måte et glassrekkverk som både er elegant og sikkert, med et stilfullt og moderne design. BMI Glassrekkverk består av herdet laminert sikkerhetsglass og solide festeanordninger med håndløpere i syrefast stål. Dette gir deg en ekstra trygghet. BMI Glassrekkverk er enkelt å montere og består av få deler.

Stolpefritt glassrekkverk - NYHET!

Med stolpefritt glassrekkverk får du panoramautsikt til alle kanter!

Stolpefritt glassrekkverk består av klart, herdet laminert sikkerhetsglass og solide skinner i aluminium og håndløper i rustfritt stål. I tillegg har løsningen et av markedets enkleste løsning for montering og justering.

BMI

BMI

Vakker utsikt og øker romfølelsen, både utendørs og innendørs

Trenger du inspirasjon til uterommet? Gausdal Landhandleri hjelper deg med tips og inspirasjon til din uteplass.