Glassrekkverk

Nyt lyset og utsikten

Glassrekkverk på terrassen gir deg fullt utbytte av en vakker utsikt samtidig som det bidrar til å øke romfølelsen, både utendørs og innendørs. Naturen bringes inn og du kan nyte lyset og utsikten. Med en fleksibel løsning får du på en enkel måte et glassrekkverk som både er elegant og sikkert, med et stilfullt og moderne design.

Glassrekkverk består av klart, herdet laminert sikkerhetsglass og solide festeanordninger i syrefast stål. Den høye kvaliteten på glassrekkverket sikrer mot at personer kan falle gjennom glasset, eller at glasset kan falle ned ved brudd. Dette gir deg en ekstra trygghet.

Glassrekkverk egner seg godt til boliger, hytter, næringsbygg og borettslag. Det er godkjent for montering opp til 10 m over terreng. Glassrekkverket egner seg like godt innendørs som utendørs.

Glassrekkverk leveres hovedsaklig i to varianter:

  • Glassrekkverk med rekkverkstolper for topp- eller frontmontering

  • Stolpefritt glassrekkverk for toppmontering

BMI

Glassrekkverk med rekkverkstolper

Glassrekkverk med rekkverkstolper

Rekkverkstolpene leveres i syrefast stål har fire ferdige påsatte glassfester pr. glass, som sikrer trygg montering av glasset. Veggfester til glass og håndløper gjør også tilpasningen enklere.

I Norge har vi heldigvis strenge krav til montering av glassrekkverk. Glassrekkverk med rekkverkstolper består av klart, herdet og laminert sikkerhetsglass i tykkelse 8,76 mm. Dette sikrer mot at personer kan falle gjennom glasset eller at glasset kan falle ned ved brudd. Glasset leveres med slipte kanter. Glassrekkverk har en høyde på 1 m over ferdig gulv, er produsert og levert i henhold til Norsk Standard og tilfredsstiller kravet i byggteknisk forskrift (TEK 10).

Glassfeltene leveres i 11 bredder fra c/c 200 mm til c/c 1200 mm, noe som gir stor fleksibilitet.

Stolpefritt glassrekkverk

Stolpefritt glassrekkverk består av klart, herdet og laminert sikkerhetsglass i tykkelse 17,52 mm. Dette sikrer mot at personer kan falle gjennom glasset. Stolpefritt glassrekkverk monteres trygt og sikkert i en monteringsskinne av aluminium med justerbare sokler. Dette tillater finjustering av glassene. Stolpefritt glassrekkverk er konstruert for toppmontering på forsterket konstruksjon av tre. Åtte forskjellige glassbredder gir en fleksibilitet som tillater montering på de fleste terrassestørrelser.

BMI

Glassrekkverk stolpefritt

BMI

Glassrekkverk stolpefritt

Trenger du inspirasjon til uterommet? Gausdal Landhandleri hjelper deg med tips og inspirasjon til din uteplass.

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert