BEHA RAW

- En helt ny panelovn med overmalbar front

I samarbeid med interiørdesigner Halvor Bakke, lanserer Beha nå Beha by Halvor Bakke - en ny og interiørmessig banebrytende serie med panelovner. Raw-serien leveres nemlig med fronter i et strukturert materiale som kan males!

Panelovnen var en populær nyvinning da den ble introdusert på begynnelsen av 1900-tallet. Fremdeles er det en av de mest praktiske og effektive komplementære varmekilder i norske hus og hytter for å sikre et behagelig inneklima.

BEHA By Halvor Bakke 🎬

Beha Raw serien med sitt overmalbare frontpanel, er noe helt nytt! Jeg elsker at ovnen enkelt kan males i rommets farge, slik at alt flyter vakkert sammen. Den blender inn og skaper en helhet i interiøret. Endelig har denne sårt etterlengtede, og nødvendige panelovnen kommet på markedet. Jeg er så stolt og takknemlig for muligheten til å være ambassadør for Beha Raw.

– Halvor Bakke

Funksjonelt og RAW-lekkert

Beha produserer et stort utvalg av panelovner. Alle ligger helt i front når det gjelder kvalitet, teknologi og funksjonalitet. Det er imidlertid mange interiørbevisste som lenge har ønsket seg en panelovn som passer bedre inn i en interiørmessig helhet. Det er nettopp dette man nå sammen med Halvor Bakke tar tak i, og Raw-serien setter dermed en helt ny standard for produktkategorien. Med Raw skaper du et rom som ikke bare er komfortabelt oppvarmet, men som spiller på lag med interiøret og skaper harmoni.

Din stil - ditt valg

Alle mennesker er unike. Vi har forskjellige behov, identiteter og interiørmessige preferanser. Raw leveres med frontpaneler av et matt, varmebestandig og strukturert materiale som kan males i akkurat den fargen du vil. Det betyr at du kan la panelovnen bli en naturlig del av din interiørplan. Skap et blikkfang med en kontrastfarge, eller gjør ovnen «usynlig» ved å male den ton-i- ton med rommets øvrige farger. Foretrekker du det naturlige litt røffe uttrykket, kan ovnen også brukes som den er. Frontpanelene leveres ubehandlet, og utseendet varierer derfor fra ovn til ovn. Det er dette som gir disse ovnene sitt særpreg, og årsaken til at serien fikk navnet Raw (rå). Med Raw skaper du et rom som ikke bare er komfortabelt oppvarmet, men som spiller på lag med interiøret og skaper harmoni.

Frontpanelet kan males i akkurat den fargen du vil

Panelovnen malt ton-i- ton for å matche med rommets øvrige farger

Unik og særegen

Uansett hva du velger å gjøre, vil en Raw panelovn tilføre hjemmet ditt noe unikt og særegent. Materialet som blir brukt i frontpanelene er nøye utvalgt. Det fordeler varmen jevnt over fronten, tåler høye temperaturer, samtidig som overflaten oppleves som lun og «myk».

Raw-serien leveres i tre varianter; 800W, 1000W og 1250W. Mer informasjon om produktene finner du under «Om Beha Raw-serien» lengre ned på siden

RAW med generasjon 2-teknologi og elegant gulvdisplay

Beha Raw er utstyrt med Wi-Fi Gen 2-teknologi. Denne gir deg enkel tilkobling via Bluetooth® til ditt Wi-Fi-nettverk. Med Behas app, holdes det enkelt og brukervennlig, med blant annet programmer for dag/nattsenking av temperaturen. Har du små barn, kan du enkelt sette ovnen i CHD-modus, slik at den ikke blir overstyrt. Når du lufter vil ovnen registrere temperaturfallet og gå i Åpent-vindu modus. Da vil temperaturen reduseres for en periode og hjelpe deg å spare strøm. Siden Beha Raw har Wi-Fi med Generasjon 2 tilkobling, kan du styre ovnen uansett hvor du befinner deg, forutsatt at den har strøm og internettilkobling. På denne måten kan du styre strømforbruket på din komplementære oppvarming, og frostsikre boligen i kuldeperioder. Med andre ord, full kontroll og bekvemmelighet, uansett hvor du er.

Elegant gulvdisplay viser valgt temperatur

Raw-serien har som markedets eneste, et elegant gulvdisplay. Dette gjør det enkelt å se hvilken temperatur som er valgt. Justerer temperaturen eller send en kommando til ovnen fra appen, eller direkte på ovnen, og den kvitterer tilbake. Store gode tall og bokstaver gjør det enkelt å lese av, uavhengig av lys i rommet.


Beha Raw er ikke en panelovn, slik man tradisjonelt har tenkt på den. Denne panelovnen forsvinner inn i interiøret på en elegant måte. Med sitt myke og delikate design glir den ubesværet inn i ethvert interiør, som en diskré, men uunnværlig del av hjemmets oppvarming. Denne ovnen er ikke bare en varmekilde, den er en gave til interiørdesignere. Det at man enkelt kan endre uttrykket på den, gjør at den kan tilpasses ethvert interiør og skape en helhet. Med den enkle app-styringen får du i tillegg full kontroll på oppvarmingen både hjemme og på hytten.

– Halvor Bakke

Om Beha

Helt siden starten i 1917 har Beha vært en sterk merkevare, og en av de ledende leverandørene av elektriske husholdningsapparater og varmeovner til norske hjem og bedrifter. Denne arven forvalter vi med stor ydmyket og bygger videre på dette solide fundamentet, slik at Beha vil forbli relevant og fremtidsrettet. En dypt forankret kvalitetsfilosofi preger hele Behas verdikjede. I dag er Behas hovedkontor lokalisert på Rolvsøy i Fredrikstad.

Produkter:

BEHA RAW-serien: Fakta og funksjoner

  • Malbart frontpanel

  • 3 varianter

  • Gulvdisplay

  • Generasjon 2, Wi-Fi tilkobling via Bluetooth®

BEHA RAWHR 8 WI-FI GEN 2HR 10 WI-FI GEN 2HR 12 WI-FI GEN 2
Watt800W1000W1250W
Høyde (mm)448448448
Lengde (mm)706830954.
Farge, ubehandletNaturNaturNatur
Malbar, avtagbar front
Art.nr.810660810661810662
Nobb nr.601635596016356060163561
Nemko
Ecodesign 2015/1188.
Tetningsgrad: IP20
Spenning 220 – 240 V.
Vekt, kg7,58,69,8
Overflate temperatur55°C55°C55°C.
Funksjoner
Wi-Fi via Bluetooth®
Fjernstyre via Wi-Fi.
Kan brukes manuelt
Åpent-vindu gjenkjenning
Barnesikring (CHD)
Elektronisk termostat
Gulvdisplay
Program for dag/nattsenking

Velg riktig panelovn

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert