Velg farge på din dør

Personlig og unik stil.

Vi ønsker å ha det godt i egne omgivelser. Og det skal ikke store grepene til for å skape en forskjell. I de siste års trender ser man en tydelig endring i markedet og bevisstheten vår. Vi ønsker ikke lenger å være en kopi av naboen. Vi ønsker å være unike og at vår personlighet skal vises i hjemmet vårt.

VI GÅR FOR FARGER

Mer enn noen gang velges det dører i farger, både på ytter- og innerdører. Vår oppfordring er: Velg farge på din dør for et mer personlig uttrykk!

INNERDØR I AKKURAT DEN FARGEN DU ØNSKER

Har du tenkt på at du kan matche fargen du ønsker på veggene, med lik farge på innerdørene? Klassisk hvite innerdører har i stor grad tatt over for dører i bomull, og i de siste årene ser vi en markant økning på at folk ønsker sorte eller andre spennende farger på sine innerdører – for å matche resten av stilen inne. Tiden der alle skulle ha hvite innerdører er over, og vi elsker å følge med på utviklingen i interiørverden. Legg merke til Jotuns nyeste fargekart REDISCOVER. Fortsatt er fargene rolige, dempet, og glir over i en støvete fargepalett.

Her ser dere noen bilder av innerdører i farger. Legg også merke til at flere har valgt innerdør og karm i samme farge som vegg! Stilrent og lekkert.

Velg farge på din innerdør - Harmonie Innerdør i fargen Elegant fra Jotun

Velg farge på din innerdør#2 - Harmonie Vegg og karm i fargen Hipster Brown fra Jotun

FARGE PÅ YTTERDØR

På vår leverandør Harmonie sine nettsider - kan du se ytterdøren i akkurat den NCS fargen du ønsker.

Her er en film som viser hvordan du bruker fargevelgeren:

Ha gjerne fargekodene fra Jotun som et hjelpeverktøy for å finne NCS koden du er ute etter. Harmonie har et stort utvalg i standardfarger, men du har også mulighet til å få døren i akkurat den fargen du ønsker deg mot et tillegg i pris. Et godt tips er å sjekke innom instagramkontoen til @harmonienorge, som deler mye inspirasjon fra dører i vakre farger.

Ytterdør tofløy Hardanger Ytterdør tofløy Hardanger

Dører i farger


Få flere gode tips og råd til små og store prosjekter!