Unik, matt og ekstra vaskbar maling til alle flater

Høsten og vinteren er høysesong for enkel fornyelse i hjemmet. 4-i-1-malingen Butinox Premium Matt sikrer et godt og varig resultat med en matt, delikat overflate. Dessuten er den utviklet for å tåle vask etter vask uten at det påvirker utseendet.

Butinox Interiør Premium Matt 3L

Butinox Premium Matt gir et førsteklasses, sofistikert resultat på alle flater innendørs. 4-i-1-malingen kan brukes både på vegg, panel, lister og i tak, og er den matteste malingen til Butinox, med et elegant, sobert uttrykk og en flott fargedybde. Den ekstra vaskbare innendørsmalingen er fri for skadelige løsemidler, svak på lukt og med unike påføringsegenskaper som gjør det lett å oppnå et jevnt og pent resultat. -Våre kombinasjonsmalinger er unike, og gjør at man kan skape et sømløst uttrykk med ett malingsspann. Med denne 4-i-1 malingen har vi tatt enkel fornyelse til nye høyder, sier Jenny Bull-Gustavsen Kategorisjef Interiør i Butinox. I tillegg har Butinox Premium Matt sperrende egenskaper som hindrer gjennomslag av kvist, vannskjolder, sot eller nikotin. Det betyr for eksempel at det ikke er nødvendig å behandle underlaget med kvist-og sperregrunn, noe som gjør prosessen mot fornyelse enklere og mindre tidskrevende.

Butinox Premium Matt Blågrønn og Solstøv Den eksta vaskbare innenførsmalingen Butibox Premium Matt har unike påføringsegenskaper, som gjør det lett å oppnå et jevnt og pent resultat. Kjøkkenet er malt i Blågrønn og himling i Solstøv

SKJULER UJEVNHETER FOR ET FLOTT RESULTAT

At Butinox Premium Matt er perfekt match for alle som ønsker et gjennomført og distinkt interiør kan Similla Aslaksen og Ole Kristian Svendsen bekrefte. Paret er strålende fornøyde etter å ha brukt Butinox Premium Matt på samtlige vegger i funkishuset sitt. –Vi valgte Butinox Premium Matt fordi vi generelt liker hvordan matt maling ser ut på veggen: Den gir ikke gjenskinn, føles varmere og resultatet ser mer eksklusivtut ut, forteller Similla, og legger til at det er en ekstra bonus at denne matte malingen er mye lettere å jobbe med. –Vi har malt hele huset selv, og brukt mye tid. Da hjelper det at malingen er av høy kvalitet og nærmest fri for reflekser, slik at ujevnheter og skjøter ikke synes så godt.

Bli inspirert av Butinox film om fargevalg:

NYTT FARGEKART MED HJELPSOMME TIPS

For Simillas del har renoveringen av funkisboligen vært en lærerik fargereise. Med utgangspunkt i fargesystemet til den legendariske arkitekten Le Corbusier, har Similla utviklet en fargepalett som fikk husets rom, de fleste uten dører, til å spille på lag fargemessig. –Fra entreen i førsteetasjen er hele seks ulike vegg-og takfarger synlige. Dette krever at alle fargene harmonerer og passer sammen, forteller hun. –Jeg startet bredt og fant deretter en retning å fortsette i, en retning som passer husets byggestil og innvendige materialvalg. Jeg bestilte fargeprøver og endret mange ganger før jeg landet på det endelige resultatet, sier Similla. Heldigvis har alle tester og forsøk resultert i et interiør der fargene spiller på lag, selv de som på papiret ikke virker samstemte. Mørk Fersken, en klar orange farge, og den lyseblå Blåse er jeg spesielt fornøyd med. Det er to farger som man vanligvis ikke ville brukt i samme rom, men de komplementerer hverandre, samtidig som at de overrasker, avslutter Similla. Fargene Similla har brukt i sitt hjem finnes i Butinox’ nye fargekart med 124 farger. For å gjøre det lettere å sette sammen en passende fargepalett kommer hver farge i fargekartet med tre anbefalinger til mulige kombinasjoner.

Butinox Fargeguide - 124 vakre farger

Få flere gode tips og råd til små og store prosjekter!

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert